ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Ακρίτα: Ζήτησε συγγνώμη για τα fake news με το εμβόλιο

Η Έλενα Ακρίτα έχει επιστρέψει στο Facebook και μετά από μια ανάρτησή της βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. 

Έλενα Ακρίτα
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Έλενα Ακρίτα έχει επιστρέψει στο Facebook, μετά από το διάστημα που είχε αποκλειστεί από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από μια ανάρτησή της ζήτησε συγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. 

Η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει στον λογαριασμό της στο Facebook τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca, ωστόσο την κατέβασε άρον άρον και απολογήθηκε μάλιστα για αυτή αργότερα.

Η γνωστή κριτικός είχε γράψει:«Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Πολλοί την κατηγόρησαν για αναπαραγωγή fake news και γρήγορα κατέβασε το ποστ της.

Σήμερα επανήλθε και ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηνών: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version