ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελικόπτερο στη Μύκονο: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προσγειώθηκε στην παραλία

Με το στόμα ανοικτό έμειναν πριν από λίγα 24ωρα λουόμενοι στην παραλία Πάνορμος στη Μύκονο όταν είδαν ελικόπτερο να προσγειώνεται στην άμμο! Σύμφωνα με το Sputnik.gr δημιουργήθηκε σάλος από την πρωτότυπη αυτή άφιξη για φαγητό και το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Έτσι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έκανε γνωστό ότι διερευνά το περιστατικό και...

Με το στόμα ανοικτό έμειναν πριν από λίγα 24ωρα λουόμενοι στην παραλία Πάνορμος στη Μύκονο όταν είδαν ελικόπτερο να προσγειώνεται στην άμμο!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με το στόμα ανοικτό έμειναν πριν από λίγα 24ωρα λουόμενοι στην παραλία Πάνορμος στη Μύκονο όταν είδαν ελικόπτερο να προσγειώνεται στην άμμο!

Σύμφωνα με το Sputnik.gr δημιουργήθηκε σάλος από την πρωτότυπη αυτή άφιξη για φαγητό και το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Έτσι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έκανε γνωστό ότι διερευνά το περιστατικό και αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση θα επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος και η παρέα του ήταν εκείνοι που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην παραλία της Μυκόνου και στη συνέχεια πήγαν για φαγητό.

Ο Βασίλης Χήτος είναι αντιπρόεδρος στην εταιρεία Χήτος ΑΒΕΕ, όπως επίσης και ο Γιάννης Χήτος, ενώ πρόεδρος είναι ο Νίκος Χήτος. Η εταιρεία εμπορεύεται το φυσικό μεταλλικό Ζαγόρι και όπως αναφέρεται στο προφίλ της «όλοι μαζί, μια ομάδα, φροντίζουν με κάθε τρόπο έτσι ώστε να παραμένει πρώτο στις καρδιές και στην προτίμηση των καταναλωτών».

Μάλιστα, τονίζεται ότι η εταιρική φιλοσοφία βασίζεται «στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το επίμαχο βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το ελικόπτερο προσγειώνεται λίγο μακριά από τις ξαπλώστρες στην παραλία Πάνορμος και κοντά στα τραπέζια του εστιατορίου όπου φαίνεται ότι γευμάτισε η παρέα.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2020 ο Βασίλης Χήτος είχε σοβαρό0 τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

@eirinitiliouΕνδιαφέρον φαίνεται 😉#vacations #mykonosgreece #elikoptera♬ πρωτότυπος ήχος – Eirini Tiliou
Exit mobile version