ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 πέταξε με άνωθεν παρέμβαση παρά τις φωτιές σε πλήρη εξέλιξη – Ο ρόλος Μητσοτάκη

Αποκάλυψη που προκαλεί θόρυβο για την εξαίρεση που έγινε σχετικά με ελικόπτερο του ομίλου ANT1
Ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 πέταξε με άνωθεν παρέμβαση παρά τις φωτιές σε πλήρη εξέλιξη – Ο ρόλος Μητσοτάκη

Ελικόπτερο του ομίλου ANT1 πήρε ειδική άδεια και «πέταξε» κανονικά την Παρασκευή 6 Αυγούστου παρόλο που είχε εκδοθεί εκείνη τη μέρα ΝΟΤΑΜ από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με την οποία απαγορεύονταν οι πτήσεις, οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις στις περιοχές που καίγονταν. Για τους παραβάτες προβλέπονταν κυρώσεις.

Βόρεια Εύβοια και Αττική δοκιμάζονταν από τις πυρκαγιές και για τις συγκεκριμένες περιοχές ίσχυε η ΝΟΤΑΜ που προαναφέρθηκε. Οι φωτιές βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη. Ωστόσο, ελικόπτερο του ομίλου ANT1 λαμβάνει κατ’ εξαίρεση άδεια απογείωσης από περιοχή που βρίσκεται στην αποκλεισμένη ζώνη. Προορισμός ήταν η βίλα της οικογένειας Κυριακού στο Πόρτο Χέλι. Παρά την αρχική άρνηση του κέντρου ελέγχου και κατόπιν… άνωθεν παρέμβασης, όπως υποστηρίζει το Documento, το δρομολόγιο εκτελέστηκε κανονικά.

Στη δημοσιότητα έχει βγει και ηχητικό ντοκουμέντο σχετικά με την επικοινωνία του πιλότου με το κέντρο ελέγχου. Εκεί ενημερώνεται για την απογείωση από την περιοχή της Άνοιξης και τον προορισμό που είναι το Πόρτο Χέλι. Σε άλλο αεροσκάφος απαγορεύτηκε ρητώς να πετάξει, αλλά όχι στο ελικόπτερο που του πρωθυπουργικού φίλου.

 

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Στέλνουν εκτάκτως ειδικά εμπόδια με φορτηγά του Ελληνικού Στρατού

Rafale: Πότε οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι έμπλεξαν – Γι αυτό σοκαρίστηκαν με τα ελληνικά

Rafale: Τέλος οι αερομαχίες στο Αιγαίο – Πριν μπουν οι Τούρκοι θα είναι λοκαρισμένοι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 πέταξε με άνωθεν παρέμβαση παρά τις φωτιές σε πλήρη εξέλιξη – Ο ρόλος Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.