ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό: Άρχισαν οι κατεδαφίσεις – Οι πρώτες εικόνες

Μετά από καθυστερήσεις ετών, μπήκαν οι μπουλντόζες για το μεγάλο έργο στο Ελληνικό. Στο παλιό αεροδρόμιο βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα έργα στο Ελληνικό ξεκίνησαν, οι μπουλντόζες μπήκαν έστω και με καθυστέρηση κι ένα εμβληματικό έργο μπαίνει σε τροχιά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (03.07.2020) στο...

Ελληνικό
Ελληνικό
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά από καθυστερήσεις ετών, μπήκαν οι μπουλντόζες για το μεγάλο έργο στο Ελληνικό. Στο παλιό αεροδρόμιο βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα έργα στο Ελληνικό ξεκίνησαν, οι μπουλντόζες μπήκαν έστω και με καθυστέρηση κι ένα εμβληματικό έργο μπαίνει σε τροχιά.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (03.07.2020) στο Ελληνικό, σε μια συμβολική αλλά ιδιαίτερης σημασίας, κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίστηκε! Τέλη κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. «με τον μήνα»

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη δημιουργία 80.000 θέσεων εργασίας λόγω των έργων στο Ελληνικό, ενώ ευχαρίστησε τους υπουργούς που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο «έτρεξαν» το θέμα της επένδυσης, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και την υπουργό Πολιτισμού, Λήνα Μενδώνη.

Exit mobile version