ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Πέτρος Τατσόπουλος «για τα πανηγύρια», έβγαλε χολή για την εορτή της Παναγίας

Σταθερός στο «ραντεβού» του για να υβρίζει την Εκκλησία σε θρησκευτικές περιόδους, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε μια τοποθέτηση για τα... πανηγύρια

Σταθερός στο «ραντεβού» του για να υβρίζει την Εκκλησία σε θρησκευτικές περιόδους, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε μια τοποθέτηση για τα... πανηγύρια.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ένας Τατσόπουλος για τα πανηγύρια. Ένας κανονικός Τατσόπουλος δηλαδή, όπως τον έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ένας ασεβής, βλάσφημος, ανάγωγος, γραφικός τύπος, που αντλεί μονίμως δημοσιότητα από την καθύβριση της Ορθοδοξίας.

Δεν υπάρχει θρησκευτική περίοδος του έτους που ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν θα ξεμυτίσει από το «λαγούμι» του για να ανακυκλώσει τον οχετό του εναντίον των χριστιανών, των ιερέων και της Εκκλησίας γενικότερα. Είναι κάτι σαν έθιμο πλέον, αφού πρέπει να πουλήσει και κανένα βιβλίο.

Έτσι και τώρα λοιπόν, ενώ μπήκαμε στην ιερή περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ο κ. Τατσόπουλος μας θύμισε για μια ακόμα φορά τη νοσηρή εμπάθειά του με την ορθόδοξη πίστη, και μας έδειξε ξανά γιατί ο λόγος του είναι για τα πανηγύρια. Ο «αφυπνιστής» των Ελλήνων, Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο facebook:

«ΕΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Παραδοσιακά ο μήνας Αύγουστος, εκτός από μήνας διακοπών, είναι και ο μήνας που ξεσαλώνουν οι θρησκοκάπηλοι απατεώνες. Από την Παναγία της Τήνου, τη μητρόπολη της απάτης -κάτι σαν Wall Street θρησκομανών φραγκοφονιάδων- έως το τελευταίο νησάκι του αρχιπελάγους, σε αμέτρητα πανηγύρια και πανηγυράκια, αγράμματοι ρασοφόροι μηρυκάζουν “πατερημά” και μοστράρουν χίλια δυό επινοημένα προσκυνήματα “αγίων” -από κόκαλα αγνώστων μέχρι πλαστικές παντόφλες- για να ξαλαφρώσουν τις τσέπες μας. Γύρω από αυτά τα παράσιτα, φιλότιμοι επαγγελματίες και καλλιτέχνες περιμένουν πώς και πώς το πανηγύρι για να βγάλουν τον σκληρό επιούσιο. Ενισχύουμε τις τοπικές οικονομίες χωρίς τύψεις, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ να παίρνουμε μαζί μας τα απαραίτητα προφυλακτικά νοημοσύνης: παριστάνουμε τους ηλίθιους, δεν είμαστε. Αύγουστος είναι και θα περάσει».

Παραδοσιακά ο μήνας Αύγουστος, εκτός από μήνας νηστείας και διακοπών, είναι και ο μήνας που ξεσαλώνουν οι «Τατσόπουλοι» με τα ρατσιστικά παραληρήματά τους εναντίον των χριστιανών, θα απαντήσουμε εμείς. Και όχι μόνο ο Αύγουστος, άλλα και η περίοδος των Χριστουγέννων και της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Τότε είναι που οι αθεολόγητοι, οι ιδεοληπτικοί και δογματίζοντες άθεοι, αρχίζουν να μηρυκάζουν τις καφενειακές ηλιθιότητές τους, για να συγκεντρώσουν μερικά «likes» και να πουλήσουν κανένα αντίτυπο από τα αντιχριστιανικά λιβελογραφήματά τους.

Τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες, έχουμε και ανθρώπους που συμπεριφέρονται ως τέτοιες και στριφογυρίζουν γύρω από τον βόρβορο που επινοούν.

Τι να πρωτοπιάσει κανείς από τα άθλια γεννήματα του θολωμένου νου του κ. Τατσόπουλου; Ότι αποκαλεί «μητρόπολη της απάτης» το προσκύνημα της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Τήνο; Ότι καθυβρίζει τον κλήρο; Ότι βλασφημά τους Αγίους και αποκαλεί τα ιερά λείψανα «κόκαλα αγνώστων»; Ότι αντιμετωπίζει τους πιστούς χριστιανούς ως θύματα και κουτούς ανθρώπους που τους εκμεταλλεύονται;

Πληροφόρησε κανείς τον κ. Τατσόπουλο πως το οποιοδήποτε ιερό προσκύνημα σε οποιαδήποτε άκρη της Ελλάδας, απαιτεί χρηματική συνδρομή; Το ξαλάφρωμα της… τσέπης είναι προϋπόθεση για να τιμήσει κάποιος την Παναγία; Μήπως τον ενοχλούν και τα… «πατερημά» για να τα καταργήσουμε, να μην ταράζονται άλλο τα νεύρα του; Όχι τίποτε άλλο, να μην τον ενοχλούμε και εμείς τα «παράσιτα» που εμποδίζουμε την ολοκλήρωση της υλιστικής ουτοπίας του.

Γι’ αυτό είπαμε πως πρόκειται για έναν κλασσικό Τατσόπουλο για τα πανηγύρια. Πωλητής μιας ιδεοληπτικής βαβούρας που φανερώνει έναν απύθμενο κομπλεξισμό. Απολίτιστος ως συνήθως. Με αστεία επιχειρήματα ως συνήθως. Επιμένει να τραμπουκίζει τη θρησκευτική ελευθερία των συμπολιτών του και να συμπεριφέρεται σαν «δικαστής» του θρησκευτικού αισθήματος. Και το χειρότερο γι’ αυτόν, καταφέρνει μια τρύπα στο νερό. Ο λαός τον κατατάσσει στον φαφλατά του καφενείου που παίζει αιώνιο τάβλι με τις εμμονές του. Όσο πιο πολύ εκδηλώνεται, τόσο πιο πολύ εκτίθεται.

Το ξέρουμε ότι του πέφτει βαρύ πώς η Παναγία τιμάται από όλον τον ελληνισμό, «έως το τελευταίο νησάκι του Αρχιπελάγους» όπως παραδέχεται και ο ίδιος. Πρέπει να είναι σκληρό να δουλεύεις όλο τον χρόνο για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας και σε κάθε εορτή της Εκκλησίας να σαρώνονται οι προσπάθειές σου από ένα πάνδημο κύμα πίστης που εκδηλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα.

Υπομονή κύριε Τατσόπουλε, Αύγουστος είναι… θα περάσει. Έρχονται και τα Χριστούγεννα. Συντηρήστε δυνάμεις…

Exit mobile version