ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώ η χώρα κλονίζεται από ακρίβεια και υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει «λύσεις» με την Βάνα Μπάρμπα

Παρά την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις υποκλοπές και την ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άλλη μια «χαλαρή» συνάντηση εκτός τόπου και χρόνου
Ενώ η χώρα κλονίζεται από ακρίβεια και υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει «λύσεις» με την Βάνα Μπάρμπα

Ενώ ολόκληρη η χώρα κλυδωνίζεται στους ρυθμούς του σκανδάλου των υποκλοπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει ακριβοθώρητος σε όλες τις περιπτώσεις που επιβάλλεται να εμφανιστεί για να δώσει εξηγήσεις και εξαιρετικά προσιτός για όλες τις στιγμές πρωθυπουργικής… ανεμελιάς.

Έτσι, ο πρωθυπουργός μπορεί να κρύφτηκε από την επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου PEGA, μπορεί να μην εμφανίστηκε στην εξεταστική άλλα ούτε και στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, άλλα εμφανίστηκε σε φωτογραφικό ενσταντανέ με την… Βάνα Μπάρμπα. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ευκολότερο πλέον να αποσπάσει κάποιος δηλώσεις από τον πρωθυπουργό πετυχαίνοντας τον σε ένα χαλαρό «τριημεράκι» ή σε μια ασήμαντη συνάντηση για επικοινωνιακούς λόγους, παρά στις σοβαρές περιστάσεις που απαιτούν την πρωθυπουργική παρέμβαση.

Ο Ευρωπαϊκός και Αμερικανικός Τύπος μπορεί να σφυροκοπά αλύπητα το καθεστώς πολιτικής σήψης που απορρέει από το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο ελληνικός λαός μπορεί να νοιώθει πως ζει σε μια μπανανία που οι πάντες παρακολουθούνται και κανένας δεν προστατεύεται, άλλα ο χαλαρός πρωθυπουργός δεν ασχολείται με… «τοξικότητες» και βάζει πλώρη για την διεύρυνση της παράταξης.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Μαξίμου την διάσημη ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, η οποία στην συνέχεια έκανε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου έγραφε: «ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, που με άκουσε, μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις, για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Ωστόσο παραμένει άγνωστο τι…  λύσεις βρήκε ο κ. Μητσοτάκης με την Βάνα Μπάρμπα για την πατρίδα μας, την ώρα που η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς καθημερινά και περιγράφεται ως κράτος έκπτωτης δημοκρατίας στο οποίο κυριαρχεί η ψηφιακή κατασκοπία και οι βρώμικες πολιτικές σκοπιμότητες.

Αν ο πρωθυπουργός άρχισε να βρίσκει «λύσεις» που μάλιστα τις προτείνει η Βάνα Μπάρμπα (και τις δέχεται ο πρωθυπουργός) τότε οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται… ήσυχοι.

Κατά την χθεσινή ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ακόμη προσπάθεια να αποτινάξει την «ρετσινιά» του σκανδάλου των υποκλοπών είπε πως: «άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, από το να ακούω υπουργούς και ηθοποιούς;». Και τελικά αποδείχθηκε πως είναι τόσο «πολυάσχολος» που την επόμενη μέρα συνάντησε την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα.

Οι Έλληνες είναι αντιμέτωποι με ένα σαρωτικό κύμα ακρίβειας και εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν γονατίσει από την καταβαράθρωση της αγοραστικής τους δύναμης, άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, απομονωμένος στο ιδιωτικό του σύμπαν.

Εν μέσω ασφυκτικών πιέσεων από τις αποκαλύψεις, ο πρωθυπουργός με διάφορα επικοινωνιακά τρικ που δεν αφορούν καθόλου τον κόσμο προσπαθεί να πείσει πως στο Μαξίμου «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενώ η χώρα κλονίζεται από ακρίβεια και υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει «λύσεις» με την Βάνα Μπάρμπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.