ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενότητα: Ο Αργύρης Νταλιάνης επιχειρεί το ακατόρθωτο – Θα το πετύχει έως τις εκλογές;

Συνταντήσαμε κ. Νταλιάνη στο κέντρο της Αθήνας.
Ενότητα: Ο Αργύρης Νταλιάνης επιχειρεί το ακατόρθωτο – Θα το πετύχει έως τις εκλογές;

Ενότητα: Ο Αργύρης Νταλιάνης επιχειρεί το ακατόρθωτο στον δύσκολο χώρο των πατριωτικών κομμάτων ενώ με ιδιαίτερη προσμονή αναμένουν άτομα του χώρου αν θα το πετύχει έως τις εκλογές;

Ο Αργύρης Νταλιάνης είναι γνωστός από τις τοποθετήσεις του για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Σύμφωνεί η διαφωνεί κάποιος με τον γιατρό, ένα του προσάπτουν όσοι συναναστράφηκαν ή συναναστρέφονται μαζί του. Πως επιμένει και μένει πιστός στις απόψεις του.

Αυτές λοιπόν οι απόψεις ήρθαν και βρήκαν βήμα στην ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α., μία νέα πολιτική παράταξη πως όπως αναφέρεται στο σάιτ της, έχει σκοπό «να ενώσει σε ένα κοινό και Υπερκομματικό Πολιτικό Πλαίσιο όλες τις Δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις αλλά και όλο τον Ελληνικό λαό με στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία, την προάσπιση του ελληνικού εθνικού δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου, όπως και την διάσωση της πολιτιστικής, γλωσσικής και πνευματικής Ελληνικής ταυτότητας».

Ενότητα: Ο Αργύρης Νταλιάνης επιχειρεί το ακατόρθωτο – Θα το πετύχει έως τις εκλογές;

Θα το επιτύχει αυτό η Ενότητα, όπως θέλουν τα στελέχη της να αναφέρεται;

Άνθρωποι που έχουν γνώση του χώρου τονίζουν πως αυτό δεν το κατάφερε κανείς έως σήμερα. Θα το πετύχει λέτε ο Αργύρης Νταλιάνης και οι άνθρωποι που τον στηρίζουν;

Μένει να φανεί.

Πάντως ο Αργύρης Νταλιάνης δηλώνει πως η Ενότητα ήρθε για να μείνει.

Συνταντήσαμε κ. Νταλιάνη στο κέντρο της Αθήνας. Μέλος της διοικούσας επιτροπής της Ενότητας ο ίδιος, δήλωσε αισιόδοξος για το εγχείρημα.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν πετυχαίνεις τίποτα», σημείωσε και καλέσε τους εκπροσώπους των κομμάτων που απαρτίζουν το ευρύτερο δημοκρατικο τόξο να αφήσουν πίσω τις όποιες επιφυλάξεις και να συνταχτούν μαζί για την επιτυχία του πρωτόγνωρου για τα δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου, εγχειρήματος.

«Σπάμε τα κλισέ του πολιτικού κατεστημένου, αγκαλιάζουμε τα λαϊκά στρώματα, τον επιχειρηματικό κόσμο, το επιστημονικο δυναμικό της χώρας, τους συνταξιούχους, τη νεολαία», ανέφερε.

«Οραματιζόμαστε μία κοινωνία προσώπων, με εξατομικευμένη και προσωποποιημένη πολιτική», συμπλήρωσε.

«Η Ελλάδα πρέπει να είναι στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, γιατί το αξίζει», τόνισε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενότητα: Ο Αργύρης Νταλιάνης επιχειρεί το ακατόρθωτο – Θα το πετύχει έως τις εκλογές;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.