ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Σε αστυνομικό κλοιό το σχολείο μετά την δολοφονική επίθεση ακροδεξιών σε μαθητές και φοιτητές!

Η αστυνομία δεν πρόκειται να επιτρέψει νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, που απασχολεί τα μέγιστα τις τελευταίες μέρες.
ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Σε αστυνομικό κλοιό το σχολείο μετά την δολοφονική επίθεση ακροδεξιών σε μαθητές και φοιτητές!

Χαμός γίνεται τις δύο τελευταίες μέρες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, εκεί που ακροδεξιά στοιχεία δημιουργούν σοβαρά επεισόδια.

Ωστόσο τα πράγματα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικά σήμερα, Πέμπτη, αφού κοντά στο σχολείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι αρχές δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να πλησιάσει και μόνο οι γονείς θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους.

Τα επεισόδια δεν έχουν σταματήσει δύο μέρες τώρα, κάτι που έχει οδηγήσει σε 11 συλλήψεις, οι περισσότερες από αυτές αφορούν ανήλικους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε και ένας 15χρονος ο οποίος είχε ανεβάσει φωτογραφία στα social media, η οποία είχε όπλα και μαχαίρια.

Άμεσα έγινε έρευνα κατά τη διάρκεια της οποία, βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας σουγιάς, δύο περίστροφα αερίου, έξι φυσίγγια, μία θήκη, ένα ρόπαλο και ένα κοντάρι.

Φυσικά συνελήφθη και ο πατέρας του 15χρονου, αφού είχε και εκείνος στην κατοχή του μία κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

https://youtu.be/f3P4OGmxnVo

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Σε αστυνομικό κλοιό το σχολείο μετά την δολοφονική επίθεση ακροδεξιών σε μαθητές και φοιτητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.