ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα. Ένταση επικράτησε τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα, όταν μετανάστες άναψαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά τους από ξενοδοχεία, σε κέντρα Φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κέντρο είχε κλείσει πριν μερικούς μήνες προκειμένου να ανακατασκευαστεί. Σύμφωνα με...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα.

Ένταση επικράτησε τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα, όταν μετανάστες άναψαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά τους από ξενοδοχεία, σε κέντρα Φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κέντρο είχε κλείσει πριν μερικούς μήνες προκειμένου να ανακατασκευαστεί.

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, περίπου 1500 άτομα που διέμεναν σε ξενοδοχεία και είχαν μεταφερθεί από τα νησιά του Αιγαίου στα Οινόφυτα, αναμένεται να μεταφερθούν σε άλλα κέντρα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, προκειμένου να εκκενωθούν τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούσαν προσωρινά.

Exit mobile version