ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 800 ευρώ – Δώρο Χριστουγέννων: Οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μίλησε στο Open TV  για το επίδομα με τα 800 ευρώ και το δώρο Χριστουγέννων, για το πότε θα καταβληθούν
Επίδομα 800 ευρώ – Δώρο Χριστουγέννων: Οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Διευκρινίσεις από τον υπουργό Γιάννη Βρούτση για το επίδομα των 800 ευρώ και το δώρο Χριστουγέννων στο Open TV.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μίλησε στο Open TV  για το επίδομα με τα 800 ευρώ και τόνισε ότι είναι νούμερο πραγματικό, καθώς υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή από την 1η Νοεμβρίου και συνεπώς όλοι αυτοί θα πιστωθούν ολόκληρο το ποσό.

«Δεν είναι εικονικό, ούτε πλασματικό. Όπως δόθηκαν τα 534 ευρώ έτσι θα γίνει και με τα 800 ευρώ. Μπορεί να ξεκίνησε από τις 4 Νοεμβρίου, όμως πολλοί μπήκαν από την 1η του μηνός» τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης και πρόσθεσε αναφορικά με την καταβολή τους: «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι τραπεζικός οργανισμός».

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε η πληρωμή

  • Εργαζόμενοι σε πλητόμενες επιχειρήσεις θα εισπράξουν από τις 7/12 έως τέλος του μήνα
  • Εργαζόμενοι σε κλειστές επιχειρήσεις θα λάβουν τα χρήματα από 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου

 

Παράλληλα ο κ. Βρούτσης μίλησε και για το δώρο Χριστουγέννων. «Εχουμε πει ότι θα καταβληθούν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου από τις επιχειρήσεις και στη συνέχεια το κράτος θα καταβάλει αυτά που πρέπει στις επιχειρήσεις. Η αναγωγή θα είναι στα 800 ευρώ για όσους είναι σε αναστολή ή είναι κλειστές οι επιχειρήσεις τους».

 

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει

Ο Γιάννης Βρούτσης, υπουργός Εργασίας μίλησε για τα ξενοδοχεία και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους λέγοντας πως οι εργαζόμενοι στον τουρισμό για τον Οκτώβριο θα πάρουν ό,τι τους αναλογεί μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές. Επίσης, δήλωσε πως στόχος του είναι να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και πως η Συνεργασία και η τηλεργασία ήρθαν για να μείνουν.

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Απαράδεκτος – Ο Αυγενάκης τραβάει το σχοινί στο θέμα με την Στεφανίδη

Βίντεο – ντοκουμέντο από το πάρτι με τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Ελπίδα από το Χαμόγελο ενός Παιδιού… Ας το ενισχύσουμε!

Ολυμπιακός-Κορονοϊοπάρτι: Angie!

 

Κώστας Λάππας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Μετά το φιάσκο του ΕΛΓΑ, «σύνθημα» για συνέχιση του αγώνα - Ανοιχτοί δρόμοι τα Χριστούγεννα, αλλά τα τρακτέρ θα παραμείνουν

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Καραγάτσος, εξήγησε με στοιχεία το φιάσκο διαχείρισης σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Οι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έμαθαν τι είπε ο κ. Παπασταύρου πριν καν τα πει- Η Μιλένα Αποστολάκη κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία