ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα ρεύματος: Τι θα γίνει με τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου

Έτσι θα δοθεί το επίδομα ρεύματος για τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα τιμολόγια.
Επίδομα ρεύματος: Τι θα γίνει με τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου

Επίδομα ρεύματος και για τον Σεπτέμβριο αναμένεται να δουν οι πολίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί.

Η έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή έχει φέρει άνοδο των τιμών στο φυσικό αέριο. Η ανησυχία για τις νέες αυξήσεις τιμών την ώρα που ήδη η ακρίβεια κυριαρχεί γύρω μας φέρνει αναγκαστικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Το πράσινο φως για το επίδομα Σεπτεμβρίου δεν έχει δοθεί ακόμη αλλά αυτό δε φαίνεται πως θα αργήσει. Εφόσον συνεχιστεί η τάση στην αύξηση της τιμής της μεγαβατώρας (στα 135,18 ευρώ κυμάνθηκε τον Ιούλιο) η χονδρεμπορική αγορά του Αυγούστου αναμένεται να βρεθεί επίσης ψηλά. Τις πρώτες μέρες του μήνα πάντως ήδη κινείται στα επίπεδα των 128,28, τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη.

Αυτό θα παρασύρει όμως και τα τιμολόγια του Σεπτεμβρίου. Η συνέχιση των έκτακτων μέτρων συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στην κυβέρνηση θα περιμένουν να σχηματίσουν πλήρη εικόνα της κατάστασης πριν λάβουν οριστικές αποφάσεις μέχρι τις 20 Αυγούστου. Στο ίδιο πλαίσιο απάντησε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρας Σκυλακάκης για το αν θα γίνει παρέμβαση για τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

 

Δείτε επίσης:

Μιχαΐν Λόπεζ Νούνιεζ: Ο 5 φορές χρυσός παλαιστής – «Έθαψαν» τον τεράστιο άθλο του επειδή είναι Κουβανός και φυσιολογικός άνδρας

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 12 έως 16 Αυγούστου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα ρεύματος: Τι θα γίνει με τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.