ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημο – Πέτσας: «Έως τις 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό»

Παράταση των μέτρων ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, κατά την διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης από την κυβέρνηση, για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα μέτρα θα διατηρηθούν μέχρι τις 4 Μαΐου, ενώ παράλληλα επανέλαβε ότι θα ενημερώσει την άλλη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επόμενη μέρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ Μάρκετ: Το νέο...
Επίσημο – Πέτσας: «Έως τις 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό»

Παράταση των μέτρων ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, κατά την διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης από την κυβέρνηση, για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα μέτρα θα διατηρηθούν μέχρι τις 4 Μαΐου, ενώ παράλληλα επανέλαβε ότι θα ενημερώσει την άλλη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ Μάρκετ: Το νέο ωράριο

«Συνεχίζουμε να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, αποφεύγουμε να αγγίζουμε το πρόσωπό μας, αποφεύγουμε επαφές και τηρούμε αποστάσεις, τηρούμε τα μέτρα συλλογικής προστασίας που θα μας δείξουν οι ειδικοί» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Τέλος πρόσθεσε ότι η μετάβαση στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή και θα γίνει με σχέδιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημο – Πέτσας: «Έως τις 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.