ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιταγή ακρίβειας – Food Pass 250 ευρώ: Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Αυτοί το δικαιούνται

Όχι, δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Εν έτει 2022 οι πολίτες... ποντάρουν σε πάσης φύσεως pass για να τα βγάλουν πέρα. Τώρα έφτασε η στιγμή για το Food Pass.

Επιταγή ακρίβειας - Food Pass 250 ευρώ Εν έτει 2022 οι πολίτες... ποντάρουν σε πάσης φύσεως pass για να τα βγάλουν πέρα.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επιταγή ακρίβειας – Food Pass 250 ευρώ: Την ώρα που η Κυβέρνηση συνεχίζει την μετατροπή της χώρας σε φτωχοποιημένη «Σοβιετία», ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει στη ΔΕΘ νέα επικοινωνιακά μέτρα χωρίς ουσιαστικό κοινωνικό αντίκρισμα.

Ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια, ενώ στις 20:00 του Σαββάτου (11/9) το βράδυ θα παρουσιάσει τους άξονες της οικονομικής πολιτικής.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το Food Pass. Άλλωστε, η νέα κανονικότητα της «αριστείας» επιβάλλει ψηφιακά συσσίτια φτώχειας και επιστροφή στις ξυλόσομπες.

Ας μην ξεχνάμε πως η ακρίβεια βαράει «κόκκινο» και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν νέες αυξήσεις «φωτιά» σε βασικά προϊόντα στα Σούπερ Μάρκετ.

Food Pass: Αυτοί το δικαιούνται

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς λοιπόν και εν όψει του επερχόμενου δύσκολου µήνα σχεδιάζεται να ληφθούν µέτρα άµεσης εφαρµογής για την αναχαίτιση των συνεπειών από την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που προκαλούν οι ισχυρές πληθωριστικές πιέσεις.

Η επιταγή ακρίβειας για τρόφιμα θα δοθεί εφάπαξ σε οικογένειες, που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, με στόχο να στηριχτούν όσοι πλήττονται περισσότερο από την αύξηση του πληθωρισμού και την ακρίβεια, όπως:

Η πληρωμή θα γίνει κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, όταν – σύμφωνα με εκτιμήσεις – θα έχει βαθύνει η ενεργειακή κρίση και θα έχουν αυξηθεί ακόμη παραπάνω οι ανάγκες των νοικοκυριών.

Όλα αυτά φυσικά, την ώρα που όπως αποκαλύπτει η δημοσκόπηση – «κόλαφος» της Public Issue, παραπάνω από 1 στους 2 πολίτες ζητούν την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ 3 στους 4 θεωρούν πως ο πρωθυπουργός έχει την άμεση πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.




Exit mobile version