ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Aυτό «καίει» τη δράστιδα!

«Κλειδί» για την αποκάλυψη της ταυτότητας της υπόπτου της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα μπορεί να αποδειχθεί η κάμερα της οδού Ακαδημίας. Tη λύση του μυστηρίου της ταυτότητας της «μαυροφορεμένης» που επιτέθηκε στην 34χρονη στην μπορεί να δώσει η κάμερα της οδού Ακαδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν πλέον στην κατοχή τους...

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Κλειδί» για την αποκάλυψη της ταυτότητας της υπόπτου της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα μπορεί να αποδειχθεί η κάμερα της οδού Ακαδημίας.

Tη λύση του μυστηρίου της ταυτότητας της «μαυροφορεμένης» που επιτέθηκε στην 34χρονη στην μπορεί να δώσει η κάμερα της οδού Ακαδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν πλέον στην κατοχή τους την εικόνα της γυναίκας με το βιτριόλι από κάμερα στην οδό Ακαδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: 97 νέα κρούσματα στην Ελλάδα!

Εκεί, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, η ύποπτη γυναίκα  κάνει τηλεφώνημα για να κλείσει το ταξί με το οποίο έφυγε από το σημείο στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Και αυτό επειδή η γυναίκα φαίνεται να μη φοράει τη χειρουργική μάσκα!

Ωστόσο, η εικόνα από την κάμερα της οδού Ακαδημίας χρειάζεται τεχνική επεξεργασία γιατί έχει «πιάσει» τη γυναίκα από ύψος. Όμως, το σημαντικό του νέου ευρήματος είναι ότι υπάρχει μία πολλά υποσχόμενη γωνία λήψης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει επεξεργασία της συγκεκριμένης οπτικής γωνίας και να φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας – φάντασμα.

Exit mobile version