ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έμαθε ποια είναι, πάγωσε, την είχε δει πέντε φορές» (vid)

Σοκαρισμένη ήταν η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό. Το θύμα ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε ότι η πελάτισσα του, πάγωσε στην είδηση και την αποκάλυψη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι-35χρονη: «Είχα πάει για νύχια, δεν πέτυχε η...
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έμαθε ποια είναι, πάγωσε, την είχε δει πέντε φορές» (vid)

Σοκαρισμένη ήταν η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό.

Το θύμα ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε ότι η πελάτισσα του, πάγωσε στην είδηση και την αποκάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι-35χρονη: «Είχα πάει για νύχια, δεν πέτυχε η βαφή στο μαλλί»

«Έμαθε ποια είναι. Στην αρχή της είπα ότι έγινε μια προσαγωγή και ύστερα της είπα ποια γυναίκα συνελήφθη» τόνισε ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μιλάμε για μια όχι απλά ασήμαντη, αλλά απίστευτη αφορμή. Επειδή έχει πάει τρία ταξίδια και κρατάει μια τσάντα δεν μπορούμε να βγάλουμε όλη την κακία μας πάνω σε αυτό το παιδί. Είναι τραγικό αλλά συμβαίνει…» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έμαθε ποια είναι, πάγωσε, την είχε δει πέντε φορές» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.