ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι  της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα η 35αχρονη Ιωάννα.  Νωρίτερα στην ημέρα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας 35αχρονης, η οποία φέρεται να είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι. Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό...
Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι  της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα η 35αχρονη Ιωάννα. 

Νωρίτερα στην ημέρα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας 35αχρονης, η οποία φέρεται να είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Η 35χρονη υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο υπάρχουν ηχηρά στοιχεία που την ενοχοποιούν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά της έχει έρθει σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

 

Εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να είχε η ύποπτη που, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».

Μια επίθεση φιλίας πριν τη φρικαλέα επίθεση που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της 35χρονης.

Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, που πιθανότατα είχε στήσει διαδικτυακό καρτέρι σε ρόλο σατανικού «stalker», μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, της έκανε «like».

Λίγες ώρες αργότερα θα έστηνε καρτέρι και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή… Και δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας καθώς, όπως φαίνεται, εκτός και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες αλλά γνωρίζονταν πολύ καλά. Ήταν «φίλες» στο Facebook, είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, η παλιά της συμμαθήτρια ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένη και ψυχρή όταν της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε.

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Καφέ Σχεδία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΕ ΜΜΕ

ExtraTime
Κοινωνία: Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Χθες τα #Τέμπη λέγονταν #Μάτι (#Μάνδρα, #Βαρυμπόμπη, #Πάρνηθα, #Βόρεια_Εύβοια, #Έβρος, #Ρόδος, #...)

Κοινωνία
Κοινωνία: Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Και όμως η αλλαγή ώρας είναι και πάλι πολύ κοντά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Μαρτίου;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Ονήσιμου του Απόστολου.

Ατζέντα
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η e-sportime (15/2) που ως άγγελος βοηθάει από ψηλά τους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη τους κατά του παιδικού καρκίνου.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία