ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Κανένα άλλοθι για την 35χρονη δράστιδα»! – Το mail που την «καίει»

Το κουβάρι για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα αρχίζει να ξετυλίγεται και η 35χρονη φερόμενη ως δράστριδα την ημέρα της επίθεσης είχε πάρει από τη δουλειά της.  Προσωπικούς λόγους είχε επικαλεστεί η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα προκειμένου να λάβει άδεια για την ημέρα της επίθεσης. Το ότι...

Επίθεση με βιτριόλι
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το κουβάρι για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα αρχίζει να ξετυλίγεται και η 35χρονη φερόμενη ως δράστριδα την ημέρα της επίθεσης είχε πάρει από τη δουλειά της. 

Προσωπικούς λόγους είχε επικαλεστεί η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα προκειμένου να λάβει άδεια για την ημέρα της επίθεσης. Το ότι είχε αιτηθεί και είχε λάβει άδεια είναι ένα ακόμα ενοχοποιητικό στοιχείο που δυσχεραίνει την θέση της.

Η νεαρή γυναίκα, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας, την παραμονή της επίθεσης με email είχε αιτηθεί από τους προϊσταμένους της άδεια προκειμένου να απουσιάσει από την δουλειά της.

Στη αίτηση άδειας της η 35χρονη αναφέρει:

Καλημέρα σας,

Ήθελα να σας αιτηθώ άδεια αύριο στις 20/5/2020 για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κ.Ε.

Τμήμα Ανάκτησης Απαιτήσεων

Exit mobile version