ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με Βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα λίγο πριν την κρίσιμη δίκη

Συγκλονίζει σε νέες τις δηλώσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την δράση της κατηγορούμενης.

Επίθεση με Βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα λίγο πριν την κρίσιμη δίκη
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Επίθεση με Βιτριόλι: Λίγο πριν την δίκη της κατηγορούμενης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχώρησε σε δηλώσεις στο Star.

Λίγες μόνο μέρες πριν, η άτυχη η Ιωάννα βρήκε την δύναμη να δημοσιεύσει φωτογραφία με το πρόσωπο της μετά την απάνθρωπη επίθεση. Την φωτογραφία συνόδευσε με την λεζάντα  «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9», συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

Οι νέες δηλώσεις της Ιωάννας:

Τα λόγια της ίδια για τον Γολγοθά που τραβάει μετά την αδιανόητη επίθεση ανατριχιάζουν. «Είμαι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά. Προετοιμαζόμενη ως προς τη δίκη, καθημερινά ανακύπτουν νέα στοιχεία από τη δικογραφία που με σοκάρουν ακόμα, κάθε φορά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν έχω πειράξει στη ζωή μου κανέναν άνθρωπο. Ακόμα αποζητώ και εγώ μαζί με εσάς, τον λόγο της επίθεσης, τον οποίο περιμένω επιτέλους να ακούσω στο δικαστήριο. Ας πει επιτέλους η κατηγορούμενη την αλήθεια, ας πει ποιους καλύπτει. Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα», ανέφερε η άτυχη κοπέλα στο Star.

Για την επιθυμία της να βρίσκεται στην επικείμενη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» τόνισε σε δήλωσή της στο Mega. «Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου», κατέληξε.

Οι νέες εικόνες ντοκουμέντο με τις κινήσεις της δράστριας πριν την επίθεση

Στις 19 Μάϊου, δηλαδή μία μέρα πριν την προσχεδιασμένη επίθεση, η 36χρονη δράστιδα Έφη, φαίνεται από κάμερες ασφαλείας να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρεία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε το Star η κατηγορούμενη φέρεται να έκανε πρόβα ένα 24ωρο πριν την επίθεση. Όπως όλα δείχνουν, κατόπτευε την περιοχή, έβλεπε πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και πώς θα μπορούσε να κινηθεί αν κάτι πάει λάθος. Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της, φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκα αλλά και περούκα, όχι όμως την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

 

Διαβάστε Επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της – Σκληρό μήνυμα

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Exit mobile version