ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο και η κατηγορούμενη που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η δίκη για την υπόθεση όπου σημειώθηκε η επίθεση με βιτριόλι, συνεχίζεται σήμερα, με τις Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα να είναι παρούσες.

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται σήμερα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την κατηγορούμενη, να παρίστανται σ' αυτή.
Παρούσα η κατηγορούμενη...
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται σήμερα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την κατηγορούμενη, να παρίστανται σ’ αυτή.

Επίθεση με βιτριόλι: Η είδηση είναι πως η Έφη Κακαράντζουλα, έφτασε στον χώρο τέλεσης της διαδικασίας, δηλαδή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο γύρω στις 9:20 και μπήκε σ’ αυτό από την πίσω πόρτα.

Στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, δεν ήταν εκεί. Τότε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου είχε κάνει γνωστό, πως η πελάτισσα του δέχεται τις κατηγορίες. Όμως ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

Ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κάνει την είσοδο της νωρίτερα από την κύρια είσοδο. Την Ιωάννα για την παρουσία της Έφης, της το πληροφόρησαν η μητέρα της και ο δικηγόρος της. Μάλιστα της τόνισαν πως δεν είναι παράξενο να μην νιώθει καλά, πως είναι ανθρώπινο.

H δίκη αναμένεται να είναι πολύωρη και το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρωθεί την σημερινή ημέρα. Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει, όλο το φρικιαστικό περιστατικό.

Στην συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις, από τους συνηγόρους της, τους ενόρκους και τον δικαστή.

Exit mobile version