ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σε σκύλο στη Νίκαια: Αυτός είναι ο εκπαιδευτικός

«Δέκα χρόνια τα ίδια» λένε γείτονές του – «Είχα τον σουγιά μαζί μου για προστασία» υποστηρίζει ο ίδιος – Κρίσιμες ώρες για το σκυλί. Τον σουγιά τον κουβαλάω πάνω μου για ασφάλεια, φέρεται να είπε σε αυτόπτες μάρτυρες του αποτρόπαιου περιστατικού, αφού πρώτα σακάτεψε το άμοιρο τετράποδο καρφώνοντας το στα πλευρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Δέκα χρόνια τα ίδια» λένε γείτονές του – «Είχα τον σουγιά μαζί μου για προστασία» υποστηρίζει ο ίδιος – Κρίσιμες ώρες για το σκυλί.

Τον σουγιά τον κουβαλάω πάνω μου για ασφάλεια, φέρεται να είπε σε αυτόπτες μάρτυρες του αποτρόπαιου περιστατικού, αφού πρώτα σακάτεψε το άμοιρο τετράποδο καρφώνοντας το στα πλευρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Πόσα πραγματικά χρόνια θα εκτίσουν στη φυλακή οι χρυσαυγίτες (vid)

Ο φερόμενος δράστης πλάσαρε τον εαυτό του στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ως καθηγητή πολυετούς φροντιστηριακής πείρας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με προσαρμοσμένες τεχνικές και μεθόδους.

Υποστήριζε ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη κενών από προηγούμενες τάξεις, ώστε ο μαθητής να αποκτήσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να βελτιωθεί στο μάθημα που διδάσκεται.

Πηγή: protothema.gr
Exit mobile version