ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στο πατρικό του, στο Μελίσσι Κορινθίας

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Δασικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις και άλλες διατάξεις", στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άγνωστοι επιτέθηκαν με καπνογόνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (3/2) στο πατρικό σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου, στο Μελίσσι Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η επίθεση έγινε πιθανότατα από τον παλαιό δρόμο,  με τον βουλευτή να βρίσκεται εντός της οικίας.

Στο σπίτι έπεσαν οι ασφάλειες, ενώ το πρωί δεν υπήρχε και νερό. Ο υδραυλικός που έφτασε διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν διακόψει και την παροχή νερού, γεγονός που έβαλε σε υποψίες τον βουλευτή, που κάλεσε την αστυνομία.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θέλησε να μη δοθεί δημοσιότητα στο επεισόδιο, κάτι που ζήτησε σύμφωνα με τις πληροφορίες και στην επικοινωνία που είχε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Ο βουλευτής δεν διαθέτει αστυνομική φρούρηση, ενώ αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επίθεση στο πατρικό του σπίτι να είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

 

Exit mobile version