ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνική Οδός: Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια (vid)

Εθνική Οδός: Την τελευταία μέρα της ελεύθερης κυκλοφορίας τρέχουν να προλάβουν οι Αθηναίοι, προκειμένου να περάσουν τη δεύτερη καραντίνα στην επαρχία, τον τόπο καταγωγής τους, σε χωριά, νησιά κι εξοχικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά 47.731 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα προς τα δύο εθνικά δίκτυα (Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας) από τις 6 το...

Εθνική Οδός: Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εθνική Οδός: Την τελευταία μέρα της ελεύθερης κυκλοφορίας τρέχουν να προλάβουν οι Αθηναίοι, προκειμένου να περάσουν τη δεύτερη καραντίνα στην επαρχία, τον τόπο καταγωγής τους, σε χωριά, νησιά κι εξοχικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά 47.731 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα προς τα δύο εθνικά δίκτυα (Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας) από τις 6 το πρωί της Παρασκευής (6/11) έως τις 6 το απόγευμα! Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε 17.608 περισσότερα οχήματα, συγκριτικά με το ίδιο χρονικό διάστημα της περασμένης εβδομάδας.

Μάλιστα μετά τις 8:30-9 το βράδυ, όταν και θα έκλειναν τα καταστήματα, η τροχαία ανέμενε και ένα δεύτερο «κύμα» φυγής των Αθηναίων πολιτών προς την επαρχία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από αυτά τα 47.731 οχήματα εκείνα που κατευθύνονταν προς την Αθηνών – Λαμίας ήταν ελαφρώς περισσότερα από εκείνα που επέλεγαν την Αθηνών – Κορίνθου.

Όπως τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όλη η Τροχαία είναι στους δρόμους και κάνει ό,τι είναι εφικτό για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία. Αυτή την ώρα επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό, την Πατησίων και στη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη η κυκλοφορία σε άλλους οδικούς άξονες της Αττικής.

Εθνική Οδός: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

Exit mobile version