ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι θα εμβολιαζόμαστε στις παραλίες

Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται από την Επιχείρηση «Ελευθερία» σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Υγείας.
Έτσι θα εμβολιαζόμαστε στις παραλίες

Εμβόλιο: Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται από την Επιχείρηση «Ελευθερία» σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Υγείας.

Εμβόλιο: Από τις 6 Ιουλίου ξεκινούν σε όλη τη χώρα οι εμβολιασμοί με κινητές ομάδες του υπουργείου Υγείας, κατόπιν συνεργασίας με τους δήμους και τις κοινότητες που θα έχουν ήδη προσκομίσει λίστες με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να το πράξουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται από την Επιχείρηση «Ελευθερία» σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ. Το πρόγραμμα εμβολιασμού σε απομακρυσμένες περιοχές από Κινητές Ομάδες του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ξεκινάει από την Κρήτη στις 6/7.

Ο κατ’ οίκον εμβολιασμός είναι ξεχωριστό πρόγραμμα, ψηφίστηκε χθες ο σχετικός νόμος και τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες ιατροί να δηλώσουν συμμετοχή.

Νωρίτερα συνοδεύοντας τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Κρήτη και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι επιχειρησιακά υπάρχει η δυνατότητα αυτή την ώρα να γίνουν οι εμβολιασμοί εκτός εμβολιαστικών κέντρων, κοντά στην κοινωνία, ακόμη και σε μεγάλες πλατείες ή και πλαζ το επόμενο διάστημα για να εμβολιαστούν νέοι.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Παιδιά των 15 ετών, το 1/3 των κρουσμάτων στη Κρήτη!

Διαιτησία: Πίνακες, διεθνείς και οι πιέσεις στον Κλάτενμπεργκ!

Survivor Μαριαλένα: Ζευγάρι με την Βίκυ Κάβουρα ο Λιβάνης; – Δεν ξέρει τίποτα η Ρουμελιώτη

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

Αδιανόητο ΠΔ για τα οικόπεδα - Η ζωή στην επαρχία γίνεται προνόμιο για τους πλούσιους - Χιλιάδες περιουσίες μικρομεσαίων γίνονται μη οικοδομήσιμα χωράφια!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

«Γιατί για τους εισβολείς Τούρκους δεν ζητήσατε κυρώσεις ανάλογες με τη Ρωσία; - Πονάμε περισσότερο τους Ουκρανούς από τους Κύπριους αδερφούς μας;»

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημογραφικό SOS: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε ρυθμό απώλειας πληθυσμού σε όλον τον κόσμο!

Δημογραφικό SOS: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε ρυθμό απώλειας πληθυσμού σε όλον τον κόσμο!

Με ρυθμούς-σοκ συρρικνώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, ενώ μας ξεπερνάει μόνο η εμπόλεμη Ουκρανία και ένα κρατίδιο 12.000 κατοίκων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ενοίκια – Το «λάθος» της κυβέρνησης

Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ενοίκια – Το «λάθος» της κυβέρνησης

Φόβοι για το αν το μέτρο στήριξης των ενοικιαστών θα δημιουργήσει νέες αυξήσεις στις τιμές των ενοικίων.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αυτόματη είσπραξη ΦΠΑ: Πώς θα γίνεται;

Αυτόματη είσπραξη ΦΠΑ: Πώς θα γίνεται;

Αλλάζουν πολλά και στον ΦΠΑ!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κλάους Σβαμπ: Η πτώση ενός τυράννου που προσκυνούσε όλος ο πλανήτης – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλάζει «αρχιερέα»

Κλάους Σβαμπ: Η πτώση ενός τυράννου που προσκυνούσε όλος ο πλανήτης – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλάζει «αρχιερέα»

Έφτασε η «ημερομηνία λήξης» του καταστροφέα των εθνών, Κλάους Σβαμπ που κλονίζεται από καταγγελίες - Ο «γκουρού» της παγκοσμιοποίησης έσπειρε τον όλεθρο και αποχωρεί ταπεινωμένος

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αυταρχικός Μητσοτάκης: Απειλεί τους εκπαιδευτικούς με απόλυση, αν δεν δεχτούν το ύπουλο σύστημα αξιολόγησης!

Αυταρχικός Μητσοτάκης: Απειλεί τους εκπαιδευτικούς με απόλυση, αν δεν δεχτούν το ύπουλο σύστημα αξιολόγησης!

Αδιαφορώντας για τα χάλια της Παιδείας, ο Μητσοτάκης κηρύσσει «πόλεμο» στους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην εμπορευματοποίηση των σχολείων

Κοινωνία
Κοινωνία: Δολοφονία Γιώργου Μοσχούρη: Γίναμε Κολομβία – Έτρεχε ο κόσμος να καλυφθεί από τις αδέσποτες σφαίρες στο ιατρικό κέντρο

Δολοφονία Γιώργου Μοσχούρη: Γίναμε Κολομβία – Έτρεχε ο κόσμος να καλυφθεί από τις αδέσποτες σφαίρες στο ιατρικό κέντρο

«Mας πυροβολούν, κρυφτείτε» φώναζαν οι άνθρωποι - Ανεξέλεγκτη η μαφία, επί Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε αθώα θύματα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η ατολμία της Ελλάδας αποθρασύνει συνεχώς τα Σκόπια: Ο Μίτσκοσκι μίλησε για «ανεπίλυτο μακεδονικό ζήτημα»

Η ατολμία της Ελλάδας αποθρασύνει συνεχώς τα Σκόπια: Ο Μίτσκοσκι μίλησε για «ανεπίλυτο μακεδονικό ζήτημα»

Ο προκλητικός Μιτσκόσκι δήλωσε ότι με τη δύναμη των επιχειρημάτων, «θα αποκαταστήσουμε όλα εκείνα που έχουμε απολέσει τα τελευταία χρόνια»

Κοινωνία