ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurovision Ελλάδα: «Αλλάξαμε γνώμη λόγω Πάσχα»

Ένα παράξενο περιστατικό από το παρελθόν έφερε στο φως η τραγουδίστρια Πωλίνα, αναφορικά με την απόσυρση της συμμετοχής στη Eurovision το 1986.
Eurovision Ελλάδα: «Αλλάξαμε γνώμη λόγω Πάσχα»

Eurovision Ελλάδα: Ένα παράξενο περιστατικό από το παρελθόν έφερε στο φως η τραγουδίστρια Πωλίνα, αναφορικά με την απόσυρση της συμμετοχής στη Eurovision το 1986.

Eurovision Ελλάδα: Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV ήταν η Πωλίνα, η οποία αναφέρθηκε στα Talent Show, τις κόντρες στη Showbiz, αλλά και ένα περιστατικό που είχε γίνει με τη συμμετοχή της στη Eurovision το 1986.

Η τραγουδίστρια θα έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού, όμως η συμμετοχή της ακυρώθηκε από την ΕΡΤ.

Ο λόγος δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως έπεφτε Μεγάλο Σάββατο και όπως η ίδια χαριτολογώντας σημείωσε: «Ήταν της μόδας το Μεγάλο Σάββατο να είμαστε όλοι σκεπτικοί».

«Δεν συμβαίνει και τίποτα το συγκλονιστικό σε αυτούς που πάνε στη Eurovision, εκτός από την Έλενα» σχολίασε επιπλέον η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Τότε θεωρούσε η ΕΡΤ ότι το Μεγάλο Σάββατο είναι απαγορευτικό. Ε, το δεχτήκαμε».

Η Ελλάδα το 1986 είχε δηλώσει αρχικά συμμετοχή (είχε μάλιστα κληρωθεί να εμφανιστεί στη 17η θέση) και θα είχε εκπροσωπηθεί με το τραγούδι Βάγκον Λι (Πωλίνα), αποσύρθηκε όμως όταν η ΕΡΤ διαπίστωσε ότι η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Δείτε το κομμάτι που θα πήγαινε στο διαγωνισμό τραγουδιού:

Eurovision: H Ελλάδα ρίχνεται απόψε στη μάχη με το «Last Dance» – Τι δείχνουν τα στοιχήματα (vids)

Eurovision 2021: Χαμός για την ελληνική καταγωγή της εκπροσώπου της Αλβανίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision Ελλάδα: «Αλλάξαμε γνώμη λόγω Πάσχα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.