ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Όλα τα κόμματα παίρνουν μαύρα χρήματα»! – Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα; Οι εισαγγελείς κοιμούνται;

Την ώρα που οι πολίτες «στραγγίζονται» από ληστρικούς φόρους, ο Αποστολάκης μιλάει για μαύρες χορηγίες και δεν συγκινείται καμία Αρχή!
Ευάγγελος Αποστολάκης: «Όλα τα κόμματα παίρνουν μαύρα χρήματα»! – Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα; Οι εισαγγελείς κοιμούνται;

Την πέταξε τη «βόμβα» ο Ευάγγελος Αποστολάκης και τρέχει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα άλλα συστημικά κόμματα να διαχειριστούν τη ρετσινιά. Όλα τα κόμματα έχουν μαύρα ταμεία, ομολόγησε ο τέως ΥΕΘΑ, επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και ναύαρχος ε.α. που πίνει… νερό στο όνομα του Στέφανου Κασσελάκη. Και αμέσως ξέσπασε χαμός. Έπεσαν όλοι από τα… σύννεφα.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Κασσελάκη με σαφείς υπαινιγμούς για τον Αλέξη Τσίπρα, περί μαύρων χρημάτων.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».

Και ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 και ερωτώμενος για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε “μαύρα χρήματα” στο παρελθόν, ο κ. Αποστολάκης είπε πως σε όλα τα κόμματα διακινούνται μαύρα χρήματα.

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούγοντας τις δηλώσεις Αποστολάκη δεν μπορείς να καταλήξεις αν είναι πιο εξοργιστική η κοροϊδία των μεγάλων κομμάτων προς τον λαό ή η χαλαρότητα με την οποία ο Αποστολάκης παραδέχεται τα μαύρα ταμεία των κομμάτων. Το αναφέρει σαν να είναι κάτι το αυτονόητο και δείχνει τη νοοτροπία διαφθοράς που κυριαρχεί στο πολιτικό σύστημα.

Όταν λες δημόσια κάτι τέτοιο τότε ή πιστεύεις ότι ο λαός που σε ακούει είναι εντελώς απαθής ή εντελώς διεφθαρμένος ή και τα δύο. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει ο κ. Αποστολάκης και για τη δικαιοσύνη. Γιατί για να λες τέτοιες «κεραμίδες» και να μην επεμβαίνει εισαγγελέας να ζητήσει εξηγήσεις, σημαίνει ότι ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα που τίποτε δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Ο ναύαρχος Αποστολάκης μπορεί να βούτηξε στα λασπώδη νερά της πολιτικής, αλλά η γλώσσα των (πρώην) στρατιωτικών μάλλον τον παρέσυρε. Παραδέχτηκε μια πραγματικότητα που καταγγέλλει χρόνια ο λαός, αλλά τα κόμματα αρνούνται. Ακόμα και σήμερα κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Οι μαύρες σακούλες και οι βαλίτσες πηγαινοέρχονται στα κομματικά γραφεία. Οι πολιτικοί μπορούν να τα «αρπάζουν» από χίλιες μεριές εξυπηρετώντας σκιώδη συμφέροντα, αλλά οι μεροκαματιάρηδες Έλληνες φορολογούνται ανελέητα μέχρι το τελευταίο ευρώ και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για ψίχουλα.

Προφανώς ο Αποστολάκης μίλησε για το μαύρο χρήμα για να πλήξει τον Αλέξη Τσίπρα που εξετάζει την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είναι εντελώς ανόητο να επικεντρώνεται το ζήτημα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αποστολάκης είπε ότι χρηματίζονται όλα τα κόμματα. Ας βγει λοιπόν στην επιφάνεια ποιο καρτέλ ολιγαρχών στηρίζει ποια κόμματα και ποια είναι η ατζέντα τους. Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου μιλάει για χρηματισμούς και δεν ανοίγει… ρουθούνι! Ούτε στη Ζιμπάμπουε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευάγγελος Αποστολάκης: «Όλα τα κόμματα παίρνουν μαύρα χρήματα»! – Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα; Οι εισαγγελείς κοιμούνται;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πέτρος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.