ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ενίσχυση δυνάμεων του Στρατού

Ενισχύονται τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο με μετακίνηση δυνάμεων του Στρατού. Συνεχίζεται η συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα. Τα δικά της μέτρα λαμβάνει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, στέλνοντας μονάδες του Στρατού για ενίσχυση από τα μετόπισθεν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 300 περίπου άνδρες του Στρατού Ξηράς μαζί...

Μεταναστευτικό: Ενίσχυση δυνάμεων του Στρατού στον Έβρο
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ενισχύονται τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο με μετακίνηση δυνάμεων του Στρατού. Συνεχίζεται η συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα.

Τα δικά της μέτρα λαμβάνει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, στέλνοντας μονάδες του Στρατού για ενίσχυση από τα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 300 περίπου άνδρες του Στρατού Ξηράς μαζί με δυο λόχους των Ειδικών Δυνάμεων θα μεταφερθούν στην μεθόριο, όπου θα ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Προβλήματα και χημικά στα σύνορα με την Τουρκία

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα νησιά εξαιτίας του φόβου πρόκλησης ακόμη και ενός θερμού επεισοδίου, σε μια πιθανή προσπάθεια της Τουρκίας να στρέψει το ενδιαφέρον της τουρκικής κοινής γνώμης από τα ανατολικά στα δυτικά σύνορα της.

Αρκετοί είναι οι πρόσφυγες και μετανάστες που κατευθύνονται προς την Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη, έχοντας προορισμό την Ελλάδα.

Η απόφαση για ενίσχυση, φαίνεται πως πάρθηκε σήμερα το πρωΐ στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργειο Εθνικής Άμυνας, παρουσία της πολιτικής ηγεσία και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Exit mobile version