ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και ποιοι παίρνουν επιδότηση ως 10.000 ευρώ!

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα για νέους «Εξοικονομώ-Ανακαινίζω», με το οποίο θα μπορούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικία τους.

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Ανακαινίζω για νέους», με το οποίο νέοι (18-39) μπορούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικία τους.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ερχόμενη Πέμπτη (18/5) αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους», με το οποίο οι νέοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 01/01/1984 και 31/12/2005 θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ενίσχυση για την πλήρη αναβάθμιση της κατοικίας τους, ενεργειακά, αισθητικά και λειτουργικά.

Οι δικαιούχοι που πληρούν τα κριτήρια του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα exoikonomoneon.gov.gr μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Εξοικονομώ-Ανακαινίζω: Οι δικαιούχοι

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι νέοι που έχουν γεννηθεί από 01/01/1984 έως και 31/12/2005, με οικογενειακό εισόδημα έως 50.000 ευρώ για την ένταξή τους στο «Εξοικονομώ» και έως 20.000 ευρώ για την ένταξή τους στο «Ανακαινίζω».

Επιπλέον, οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι:

Εξοικονομώ-Ανακαινίζω: Τα κριτήρια

Μια κατοικία, για να κριθεί επιλέξιμη, θα πρέπει να είναι μονοκατοικία ή μεμονωμένο διαμέρισμα αλλά και:

Εξοικονομώ-Ανακαινίζω: Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια

Κατά την υποβολή αίτησης οι αιτούντες κατατάσσονται για τις ανάγκες του Προγράμματος στις παρακάτω εισοδηματικές κατηγορίες:






Exit mobile version