ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξώδικο είχε σταλεί στον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για νέες καταγγελίες που είχαν γίνει στην εταιρία και όχι μόνο.
Εξώδικο είχε σταλεί στον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train!

Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τα δύο τρένα που συγκρούστηκαν.

Οι πληροφορίες είναι εκατοντάδες, που δείχνουν ξεκάθαρα τις ευθύνες και ότι πάρα πολλοί γνώριζαν την κατάσταση.

Πρόσφατα όπως σας αποκαλύψαμε, είχαμε ανακοίνωση από του εργαζόμενους για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Πλέον έρχεται στην επιφάνεια και ένα εξώδικο που είχε σταλεί στον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train.

Αυτό είχα σταλεί από την 1 Νοεμβρίου 2022 και την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για την αποκατάσταση των προβλημάτων που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο μόνος που φαίνεται να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον, είναι ο απλός κόσμος που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για αίμα που έγινε για τους τραυματίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξώδικο είχε σταλεί στον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.