ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Παρακλήσεις και λιτανείες σε όλες τις εκκλησίες της πόλης για να σβήσουν οι φωτιές!

Η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη είναι δύσκολη και στις εκκλησίες ξεκίνησαν οι λιτανείες προκειμένου να σβήσουν οι φωτιές.
Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Παρακλήσεις και λιτανείες σε όλες τις εκκλησίες της πόλης για να σβήσουν οι φωτιές!

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Τεράστια είναι η μάχη στην Αλεξανδρούπολη, αφού η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη γύρω από την πόλη για τρίτη σερί ημέρα.

Τα μέτωπα συνεχώς αυξάνονται, ενώ και ο καιρός κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο Τάσος Αρνιακός κρούει το καμπανάκι και κάνει λόγο για «εκρηκτικό μείγμα» και τις επόμενες ημέρες.

Πλέον, υπάρχουν μέτωπα σε ολόκληρο τον νομό, ενώ καίγεται και η Δαδιά. Η πυροσβεστική, αλλά και οι κάτοικοι δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους.

Το πιο ενεργό μέτωπο είναι στον Άβαντα, με τις φωτιές να έχουν μπει μέσα στο χωριό και καίνε σπίτια. Όσοι εκκενώνουν τις περιοχές φεύγουν με δικά τους μέσα ή λεωφορεία του Δήμου προς την Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα, σε ολόκληρο το νομό οι κάτοικοι σπεύδουν στις εκκλησίες, με τις παρακλήσεις και τις λιτανείες να έχουν ξεκινήσει προκειμένου να σβήσουν οι φωτιές.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρυσι στη Δαδιά, όπου ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί μετά από πέντε ημέρες που οι φλόγες έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Παρακλήσεις και λιτανείες σε όλες τις εκκλησίες της πόλης για να σβήσουν οι φωτιές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.