ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Δείτε πώς δουλεύουν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες – Τους έχουν αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό

Εντύπωση έχει προκαλέσει ο τρόπος οργάνωσης που έχουν οι Πυροσβέστες από τη Ρουμανία, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Ρουμάνοι Πυροσβέστες Φωτιά Εύβοια
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έχουν έρθει στην Ελλάδα για να βοηθήσουν στην Φωτιά στην Εύβοια, εντυπωσιάζοντας με τον τρόπο οργάνωσής του.

Ήδη, ο τρόπος που λειτουργούν έχει βοηθήσει τα μέγιστα, καθώς έχουν σβήσει αρκετά μέτωπα φωτιά που κατευθυνόντουσαν προς διάφορα χωριά.

23 οχήματα με 112 Πυροσβέστες κατέφθασαν στην Ελλάδα και άμεσα έπιασαν δουλειά, σηκώνοντας drones προκειμένου να χαρτογραφήσουν όλες τις γύρω περιοχές και να δράσουν ανάλογα. Παράλληλα, επιστράτευσαν ενδοεπικοινωνία τελευταίας τεχνολογίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον συντονισμένο τρόπο που εργάζονται, βάζοντας τα δικά τους μηχανήματα στα ρυάκια που έχουν εντοπίσει ώστε να παίρνουν νερό και να ενισχύουν τα οχήματά τους που βρίσκονται στο… μέτωπο της φωτιάς, έχοντας μάνικες 60 μέτρων. Παράλληλα, έχουν σημαδέψει το έδαφος σε αρκετά σημεία, ώστε να πράττουν άμεσα όταν υπάρχει ανάγκη και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω η πυρκαγιά.

Τα πρώτα σημάδια πάντως είναι ενθαρρυντικά και φαίνεται πως το σχέδιο που έχουν θέσει σε εφαρμογή πιάνει… τόπο και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές: Στέλνει και άλλα πυροσβεστικά στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Φωτιά Καματριάδες – Κάτοικοι: «Πού είναι οι βουλευτές του νομού μας; Όλο φρου φρου κι αρώματα είναι»

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ρεπορτάζ στη Γερμανία οι τρύπιες μάνικες

Exit mobile version