ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Κρυονέρι: Προσαγωγή υπόπτου εμπρηστή – Εντοπίστηκε από τους κατοίκους

Προσαγωγή υπόπτου εμπρηστή στο Κρυονέρι πραγματοποιήθηκε σήμερα - Εντοπίστηκε από τους κατοίκους να κινείται ύποπτα.
Φωτιά Κρυονέρι: Προσαγωγή υπόπτου εμπρηστή – Εντοπίστηκε από τους κατοίκους

Φωτιά Κρυονέρι: Προσαγωγή υπόπτου εμπρηστή πραγματοποιήθηκε σήμερα – Εντοπίστηκε από τους κατοίκους να κινείται ύποπτα.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν πως ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής κινούταν ύποπτα. Κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλλαβαν και τον μετέφεραν στην Κρατική Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha εξετάζεται αν πήγε, όπως ισχυρίζεται τυχαία στο σημείο ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Να θυμίσουμε πως την ημέρα της αναζωπύρωσης, στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης, είχαν βρεθεί ύποπτα αντικείμενα, όπως κουτί με σπίρτα, πανιά και αναπτήρες.

Η Αστυνομία εξετάζει το σενάριο κάποιες από τις εκατοντάδες εστίες ειδικά σε Αττική, Εύβοια και Μεσσηνία να είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, με ανακοίνωση στο Facebook έκανε λόγο για εύρυματα εμπρησμού στον Υμηττό.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί επίσης η Ασφάλεια ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες πολιτών στον Υμηττό.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.
Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.
Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποίησεΙ κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων – Στέλνουν βοήθεια οι «ασπρόμαυροι»

Φωτιά Ιπποκράτειος Πολιτεία: Νεκρός 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης

Φωτιά στη Μάνη: Eκκενώνεται Γύθειο και το Μαυροβούνι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Κρυονέρι: Προσαγωγή υπόπτου εμπρηστή – Εντοπίστηκε από τους κατοίκους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.