ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό - Φακός πάνω σε χόρτα - Επίσημη καταγγελία - Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.
Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία – Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Facebook του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωσνταντάτου ο φακός είχε τοπεθετηθεί σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες πολιτών στον Υμηττό.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.
Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.
Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποίησεΙ κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό.

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό - Φακός πάνω σε χόρτα - Επίσημη καταγγελία - Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Εντυπωσιακά videos με τις ένοπλες δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών

Φωτιές: Τρόμος στον αέρα για δημοσιογράφους του Open – Παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες

Φωτιά: Αυτές είναι οι περιοχές που κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα Παρασκευή 6/8

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία