ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αδιανόητη ιεροσυλία – Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου σε καμένο εξωκκλήσι (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη ασέβεια σε καμένο εκκλησάκι στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που η φωτιά μαίνεται
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αδιανόητη ιεροσυλία – Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου σε καμένο εξωκκλήσι (ΦΩΤΟ)

Για 6η συνεχόμενη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, με τον ακριτικό νομό να μετρά ανυπολόγιστες ζημιές, τόσο σε επίπεδο φυσικού πλούτου όσο και στις περιουσίες των κατοίκων.

Αυτό που όμως ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία και δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το τι έγινε τελικά στην Αλεξανδρούπολη, είναι το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα καμένο εξωκκλήσι.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στη περιοχή της Μάκρης που κάηκε εξωτερικά και έκοψαν (!!) τα χέρια του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού πίσω από την Αγία Τράπεζα.

Η είδηση, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει θύελλα οργισμένων αντιδράσεων σε όλο τον Έβρο καθώς η ιεροσυλία ξεπερνάει κάθε όριο.

Άραγε και για αυτή την εικόνα ευθύνεται η κλιματική κρίση όπως προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει η Ελληνική Κυβέρνηση;

Δείτε το σοκαριστικό θέαμα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αδιανόητη ιεροσυλία στον Έβρο – Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου σε καμένο εξωκκλήσι (ΦΩΤΟ)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αδιανόητη ιεροσυλία – Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου σε καμένο εξωκκλήσι (ΦΩΤΟ)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.