ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αττική: Αγγίζει τα 30χλμ το πύρινο μέτωπο – Τεράστια η δύναμη της Πυροσβεστικής με πάνω από 560 πυροσβέστες!

Σοκαριστικές οι εικόνες, με την Πυροσβεστική να έχει ρίξει στη… μάχη, τεράστια δύναμη για να καταφέρει κάτι να πετύχει.

Φωτιά στην Αττική: Αγγίζει τα 30χλμ το πύρινο μέτωπο – Τεράστια η δύναμη της Πυροσβεστικής με πάνω από 560 πυροσβέστες!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η βορειοανατολική Αττική, με τη φωτιά που άρχισε στον Βαρνάβα το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, έχει δοθεί σε πολλές περιοχές εντολή να εκκενωθούν, αφού η πυρκαγιά δεν μπορεί να ελεγχθεί με κανέναν τρόπο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, έχουν αρχίσει τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, με 32 τουλάχιστον αεροσκάφη να πετούν και να κάνουν ρίψεις.

Η Πυροσβεστική έχει αυξήσει κατά πολύ τις δυνάμεις της, ενώ έχουν έρθει και από την επαρχεία για να ενισχύσουν την προσπάθεια της.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για έναν αριθμό ανθρώπων που ξεπερνάει τους 560, ενώ μαζί τους υπάρχουν 16 ομάδες δασοκομάντος και 117 οχήματα.

Η ανησυχία είναι τεράστια, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, αναμένεται να δούμε νέα ενίσχυση ανέμων τις επόμενες ώρες, με το μήκος του μετώπου να αγγίζει τα 30 χλμ. και πραγματικά να τρομάζει.

Τέλος, τα μηνύματα του 112 είναι συνεχόμενα και προειδοποιούν τους πολίτες που βρίσκονται στις περιοχές, να τις εκκενώσουν και να κατευθυνθούν αλλού, δίνοντας παράλληλα συγκεκριμένες οδηγίες.

Φωτιά στην Αττική: Δείτε όλα τα τελευταία νέα!

Exit mobile version