ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αττική: Σοκ – Ζημιές σε τουλάχιστον 300 σπίτια!

Πάνω από 300 σπίτια και πολλές επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές στην Αττική από τις φωτιές που ξέσπασαν.
Φωτιά στην Αττική: Σοκ – Ζημιές σε τουλάχιστον 300 σπίτια!

Φωτιά στην Αττική: Πάνω από 300 σπίτια και πολλές επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές στην Αττική από τις φωτιές που ξέσπασαν.

Φωτιά στην Αττική: Πολύ μεγάλες είναι οι ζημιές στην Αττική. Στο Κρυονέρι, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου για εμπρησμό.

Γενικότερα υπάρχουν ζημιές σε πάνω από 300 σπίτια από τις πυρκαγιές, ενώ έχουν «χτυπηθεί» και οι επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα μόνο στάχτη και καμένη γη έχουν αφήσει πίσω τους οι φωτιές σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες, Κρυονέρι, Δροσοπηγή και Αφίδνες.

Σε πολλά σπίτια έχουν καταρρεύσει οι κεραμοσκεπές, οπότε δεν είναι κατοικήσιμα. Σε άλλες οικίες η φωτιά μπήκε στο εσωτερικό τους, ενώ άλλες έχουν ζημιές μόνο εξωτερικά.

Ηλεκτρονικές συσκευές και έπιπλα έχουν καταστραφεί τελείως, οπότε οι ιδιοκτήτες τους, τα μεταφέροτν σε εξωτερικό χώρο για να καθαρίσουν. Κάποιοι έχασαν ακόμη και τα αυτοκίνητα τους, επειδή έφυγαν γρήγορα, μετά την εντολή εκκένωσης από το 112.

Ένας κάτοικος στην Βαρυμπόμπη τόνισε σε δηλώσεις του, πως τον φιλοξενεί ο γιός του. Μετά δεν γνωρίζει τι θα κάνει. Έφυγαν γρήγορα για να σωθούν και τα έχασαν όλα, δεν είχαν την απαραίτητη από βοήθεια από τα εναέρια μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά στην Εύβοια: Νέα νύχτα τρόμου – Κινδυνεύουν τα Ελληνικά, κάηκαν σπίτια στα Βασιλικά

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή (8/8)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Αττική: Σοκ – Ζημιές σε τουλάχιστον 300 σπίτια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.