ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στην Εύβοια, εκκενώθηκε χωριό

Για προληπτικούς λόγους...

Φωτιά τώρα:
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φωτιά τώρα: Μπήκε το καλοκαίρι και έχουν αρχίσει οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, όπως συνηθίζεται δυστυχώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή στη χώρα μας. Δεν έχει περάσει παρά μόνο ένας χρόνος από τη δολοφονική φωτιά στο Μάτι και στην Εύβοια υπάρχει πυρκαγιά μεγάλης έκτασης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν και τα τοπικά Μέσα, η πυρκαγιά μαίνεται στη Νότιο Εύβοια. Ευτυχώς όμως, μέχρι τώρα, η πυρκαγιά βρίσκεται σε αγροτοδασική έκταση και όχι σε κατοικημένη περιοχή.

Παρόλα αυτά όμως για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολής να εκκενωθεί οικισμός και ο λόγος για το Μακρυχώρι του δήμου Κύμης Αλιβερίου. Οι υπεύθυνοι έδωσαν εντολή να εκκενωθεί και έτσι έγινε, τονίζουμε ξανά όμως για προληπτικούς λόγους.

Φωτιά τώρα

Η πυρκαγιά ξεκίνησε περίπου στις 3 το μεσημέρι στην Εύβοια και καίει ακόμα, με την Πυροσβεστική να έχει φτάσει στο σημείο. Με δυνάμεις 60 πυροσβεστών, 25 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου, 4 Α/Φ και 2 Ε/Π. Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

«Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στην περιοχή Μανίκια Ευβοίας. Επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, 4 Α/Φ και 2 Ε/Π. Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, πραγματοποιήθηκε προληπτική απομάκρυνση κατοίκων του Μακρυχωρίου από τον δήμο Κύμης».

Exit mobile version