ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές – Αργυρός: Ξεκινά συναυλίες για τους πυρόπληκτους

Αξιέπαινη ενέργεια ετοιμάζεται να κάνει ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός
Φωτιές – Αργυρός: Ξεκινά συναυλίες για τους πυρόπληκτους

Φωτιές: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από τις επερχόμενες συναυλίες.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Αργυρού:

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση «Nava Seaside» θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

 

Διαβάστε ακόμη:

UEFA Ranking: Έχασε κι άλλο έδαφος το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φωτιά – Εύβοια: Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρω του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ

Φωτιές: Αυτά είναι όλα τα μέτρα για τους πυρόπληκτους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές – Αργυρός: Ξεκινά συναυλίες για τους πυρόπληκτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.