ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Τρόμος στον αέρα για δημοσιογράφους του Open – Παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες

Τρόμος στον αέρα για τους δημοσιογράφους του Open που λίγο έλειψε να εγκλωβιστούν στις φωτιές! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!
Φωτιές: Τρόμος στον αέρα για δημοσιογράφους του Open  – Παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες

Τρόμος στον αέρα για τους δημοσιογράφους του Open που λίγο έλειψε να εγκλωβιστούν στις φωτιές! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Φωτιές: Η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη που από χθες αναζωπυρώθηκε και μαίνεται ανεξέλεγκτη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και των καναλιών που με ηρωισμό προσπαθούν να καταγράψουν όλα όσα γίνονται στο πύρινο μέτωπο όπου δίνει μάχες με τις φλόγες η Πυροσβεστική.

Λίγο έλειψε όμως αυτό να κοστίσει σε δημοσιογράφους του Open που έζησαν κυριολεκτικά τον τρόμο της φωτιάς στον αέρα καθώς η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η πυρκαγιά είναι μεγάλη και παραλίγο να τους εγκλωβίσει μέσα στις φλόγες όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από την Ιποκκράτειο Πολιτεία!

Μάλιστα το ίδιο συνέβη και λίγη ώρα αργότερα σε διαφορετικό σημείο…

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: 9 τραυματίες – Που υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Φωτιές: «Σβήνουμε τις φωτιές μόνοι μας…Μόνο τους μέλημα να μην έχουν νεκρους»

Άρης: Υπερβάλλουν οι Άγγλοι για Καμαρά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Τρόμος στον αέρα για δημοσιογράφους του Open – Παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.