ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Αυξημένα τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε γίνονται οι αιτήσεις

Αυτά είναι τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για το Fuel Pass 2 - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα των αιτήσεων
Fuel Pass 2: Αυξημένα τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε γίνονται οι αιτήσεις

Fuel Pass 2: Έτοιμη να ανοίξει είναι η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 με τους δικαιούχους να αναμένουν την ημερομηνία που θα υποβάλλουν τις ανάλογες αιτήσεις τους.

Το Fuel Pass αναμένεται να είναι ανανεωμένο και επαυξημένο όσον αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια που πλέον περιλαμβάνουν περισσότερους δικαιούχους που θα εισπράξουν το επίδομα βενζίνης.

Τα ποσά θα κυμαίνονται από 45 έως και 100 ευρώ και η πλατφόρμα των αιτήσεων αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών από την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Όσον αφορά το πότε θα δοθούν τα χρήματα από την επιδότηση, αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου, με τους Έλληνες οδηγούς να το αναμένουν με αγωνία.

To τελικό ποσό της επιδότησης διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή που έχουν δηλωμένη ως κύρια κατοικία και το είδος του οχήματος για το οποίο γίνεται η αίτηση.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα οι πολίτες μπορούν να κάνουν και την αίτηση για την έκδοση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Η είσοδος γίνεται κανονικά με τους κωδικούς του Taxisnet.

Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων και την επικαιροποίηση τους ο κάθε πολίτης κάνει την αίτηση για την έκδοση της κάρτας.

Μετά τον σχετικό έλεγχο, η τράπεζα ενημρώνει τον κάθε πολίτη για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας αποστέλλοντας ένα γραπτό μήνυμα sms με οδηγίες και ένα email με ενεργό σύνδεσμο για την ενεργοποίησή της.

Μετά τη δημιουργία προσωπικού κωδικού πρόσβασης (password) η κάρτα είναι έτοιμη.

Fuel Pass 2: Αυξημένα τα εισοδηματικά κριτήρια

    • Στο Fuel Pass 2 τα εισοδηματικά κριτήρια θα διευρυνθούν από τις 30.000 ευρώ στις 45.000 ευρώ.
    • Ο δεύτερος κύκλος θα αφορά το τρίμηνο για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ από την επιδότηση θα επωφεληθούν συνολικά 3,1 εκατ. δυνητικοί δικαιούχοι.
    • Οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, ενώ κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα – μοτοποδήλατο.

Fuel Pass 2: Πώς και που γίνεται η αίτηση

  • Θα πρέπει να μπείτε στο vouchers.gov.gr, να επιλέξετε το Fuel Pass 2 και να μπείτε στην πλατφόρμα.
  • Στη συνέχεια θα πατήσετε είσοδος και θα βάλετε τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Αυξημένα τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε γίνονται οι αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.