ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για την αίτηση – Τα νέα ποσά

Έρχεται νέα επιδότηση καυσίμων με περισσότερους δικαιούχους - – Τι αλλάζει.
Fuel Pass 2: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για την αίτηση – Τα νέα ποσά

Fuel Pass 2: Την ώρα που οι τιμές στις παραλίες τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, την ώρα που έρχονται αυξήσεις φωτιά ακόμα και στα ταξί και με τον πληθωρισμό σε ιστορικό ρεκόρ 29 ετών, η νέα επιδότηση καυσίμων φαντάζει ως μια μικρή… σταγόνα.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, έρχονται αυξήσεις στο επίδομα, ενώ αυξάνονται και οι δικαιούχοι σε ένα κατά τα άλλα προκλητικά αστείο σχέδιο της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί πως το πακέτο θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Fuel Pass 2: Τι θα ισχύει με την επιδότηση για βενζίνη και diesel κίνησης

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μετά από σύσκεψη στο υπουργικό συμβούλιο,
80 ευρω επιδότηση για καύσιμα θα δοθούν στους κατόχους ΙΧ, 60 ευρώ στους κατόχους μοτοσυκλέτας ενώ 100 ευρώ θα πάρουν οι κάτοχοι οχημάτων στα νησιά. Εξειδίκευση των μέτρων θα υπάρξει  στις 15:00 το μεσημέρι από τους αρμόδιους υπουργούς.

Η αίτηση υποβάλλεται στο vouchers.gov.gr.

Fuel Pass 2 – Προκλητικά αστεία ποσά

Η κυβέρνηση εξακολουθεί πεισματικά να ΜΗΝ μειώνει την φορολογία στα καύσιμα με αποτέλεσμα να υπάρχει εκτόξευση των τιμών όχι μόνο στις μετακινήσεις των πολιτών αλλά και στο σύνολο των τροφίμων και των βασικών αγαθών.

Όπως βλέπουμε για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιορίζεται σε επικοινωνιακές φούσκες, με επίδομα που οριακά φτάνει για ένα γέμισμα…μόνο και μόνο για να πει πως καταλαβαίνει δήθεν το μέγεθος της ακρίβειας και της οικονομικής καταστροφής που συντελείται.

Με την αγοραστική δύναμη των πολιτών να έχει μειωθεί κατά 40% τώρα που έχουμε καλοκαίρι…και τις εκτιμήσεις των ειδικών πως το ράλι ακρίβειας θα συνεχιστεί και τον χειμώνα…με ποια λογική άραγε θα πάει σε εκλογές την άνοιξη του 2023 όπως ο ίδιος υποστηρίζει; Κάτι μας λέει πως δεν θα αργήσουμε από το φθινόπωρο να δούμε ξανά σκηνικά μνημονίου στους δρόμους…

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει ,μεταγραφές φωτιά!Αυτά τα ονόματα ακούγονται!

Στα σκαριά αντι-UAVs συστήματα που θα τυφλώνουν και τα χακάρουν εχθρικά εχθρικά drones

Καιρός: Καύσωνας με ισχυρές καταιγίδες – Πότε και πού θα χτυπήσουν



Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για την αίτηση – Τα νέα ποσά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.