ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 3: Όλα ανοιχτά για νέο βοήθημα!

Όλα ανοιχτά για να δοθεί από την κυβέρνηση Fuel Pass 3, προκειμένου να βοηθηθούν οι πολίτες.
Fuel Pass 3: Όλα ανοιχτά για νέο βοήθημα!

Για ακόμα μία φορά, ενόψει των εκλογών έχουν αρχίσει οι φήμες για διάφορα βοηθήματα από την κυβέρνηση όπως το fuel pass 3, αλλά και την επιταγή ακρίβειας του Πάσχα.

Όπως βλέπουμε, πάλι γίνονται δηλώσεις που δίνουν ελπίδες στους πολίτες, με στόχο φυσικά την… εξαγορά των ψήφων.

Έτσι σε αυτό το κομμάτι συνεχίζει και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, που επανάφερε τη συζήτηση για το Fuel Pass 3.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι μπορεί να δοθεί στους πολίτες σε περίπτωση που δούμε και άλλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων που και πάλι έχουν πάρει την ανιούσα.

Το χρηματικό ποσό θα αγγίζει τα δύο προηγούμενα Fuel Pass που δόθηκαν, ενώ έκανε γνωστό ότι έρχονται άλλα πέντε προγράμματα για νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Πρόκειται για τα φωτοβολταϊκά στη στέγη, το Αλλάζω Θερμοσίφωνα, το Εξοικονομώ 2023 για όλα τα νοικοκυριά, το Εξοικονομώ -Ανακαινίζω για νέους και το Εξοικονομώ επιχειρήσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 3: Όλα ανοιχτά για νέο βοήθημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.