ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel pass: Τελικά δεν θα δώσουν άλλα λεφτά το καλοκαίρι

Κανείς δεν θα έλεγε «όχι» σε μία επιπλέον ελάφρυνση, μέσω του fuel pass, δεδομένου ότι πλησιάζουν και οι καλοκαιρινές διακοπές για πολύ κόσμο, αλλά...
Fuel pass: Τελικά δεν θα δώσουν άλλα λεφτά το καλοκαίρι

Fuel pass: Η τιμή βενζίνης έχει αυξηθεί στα ύψη, απόρροια της γενικής κατάστασης στην οικονομία, που προκλήθηκε έπειτα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με την κυβέρνηση να λαμβάνει μέτρα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι με τόσο χαμηλούς μισθούς και τέτοια ακρίβεια, αυτό το βοήθημα αποτελεί… παρηγοριά στον άρρωστο.

Όπως και να ‘χει, κανείς δεν θα έλεγε «όχι» σε μία επιπλέον ελάφρυνση στη βενζίνη, δεδομένου ότι πλησιάζουν και οι καλοκαιρινές διακοπές (για όσους τουλάχιστον έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις απολαύσουν).

Πάντως, οι πηγές του Sportime αναφέρουν ότι τελικά δεν θα επεκταθεί το fuel pass, επειδή το Μαξίμου προχωρά σε οικονομία εν όψει φθινοπωρινών εκλογών, οι οποίες θα ανακοινωθούν είτε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου είτε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

Το… ναυάγιο στην επέκταση είχαν ήδη προαναγγείλει οι αρμόδιοι υπουργοί τις προηγούμενες ημέρες.

«Το υπουργείο Οικονομικών διερευνά τη δυνατότητα να βρει τρόπους για να στηρίξει. Αν υπάρξει δημοσιονομικό περιθώριο, είναι βέβαιο ότι θα το κάνει», είχε τονίσει ο Κώστας Σκρέκας.

Επί της ουσίας δηλαδή, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος είχε πετάξει το… μπαλάκι στο υπουργείο Οικονομικών.

«Είμαστε στον Μάιο, το πρόγραμμα είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου. Με ρωτάτε κάτι, συνεπώς, που αφορά στον Ιούλιο. Είναι πολύ πρόωρο», είχε πει ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Όταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας επέμεινε στο σχετικό ερώτημα, επικαλούμενος τις συνεχείς αυξήσεις στα καύσιμα, ο υπουργός Οικονομικών είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Άρα εισηγείστε αύξηση ελλείμματος».

 

Ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή με μάσκες – Εκεί θα είναι υποχρεωτικές

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Ανατροπή – Αυτοί μένουν εκτός προγράμματος

Τηλεθέαση: Αυτοί παλεύουν πίσω από τον Σασμό!

Ποζάρει topless η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανεβάζει το «θερμόμετρο»!

 

Η τιμή στη βενζίνη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, το fuel pass… στέρεψε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel pass: Τελικά δεν θα δώσουν άλλα λεφτά το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.