ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαύδος-τροχαίο: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο!», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ανατροπή στα ως τώρα δεδομένα που γνωρίζαμε για την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη Ιωάννα.
Γαύδος-τροχαίο: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο!», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Γαύδος-τροχαίο: Απόλυτη ανατροπή στα ως τώρα δεδομένα που γνωρίζαμε για την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη Ιωάννα.

Γαύδος-τροχαίο: Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος συνεπιβάτης είχε κάνει λόγο για ατύχημα, ισχυριζόμενος ότι είχε σχέση με την 27χρονη Ιωάννα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλα,  Φίλιππος Σκαμπαρδώνης ξεκαθάρισε με δηλώσεις ότι καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν ευσταθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκαμπαρδώνης εξήγησε ότι τα καθίσματα, δεν ήταν σε ήπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της κοπέλας συνοδηγού.

Η αστυνομία δοκίμασε στην πράξη την εκδοχή του 40χρονου οδηγού που επιβίωσε της πτώσης, καταρρίπτοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, η νεαρή φοιτήτρια δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες.

Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού.

Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό.

Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Γαύδος-τροχαίο: Δείτε ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαύδος-τροχαίο: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο!», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.