ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Καλά τα νέα – Πέφτει η επικινδυνότητα για φωτιά (Δευτέρα 19/8)!

Ο καιρός βοηθάει την κατάσταση, ωστόσο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνεχίζει να τονίζει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Καλά τα νέα – Πέφτει η επικινδυνότητα για φωτιά (Δευτέρα 19/8)!

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η χώρα, όσον αφορά την επικινδυνότητα για φωτιά, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει περιοχή που να βρίσκεται σε κατηγορία 4 και 5, κάτι άκρως θετικό, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουν να είμαστε προσεκτικοί.

Οι περιοχές που βρίσκονται σε κατηγορία 3 είναι πολλές, που ο κίνδυνος είναι ακόμα υψηλός, αλλά όχι όσο τις προηγούμενες μέρες.

Στον χάρτη επικινδυνότητας της Πολιτικής Προστασίας ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις πιο κάτω περιφέρειες:

  • Αττική
  • Πολλές περιοχές Στερεάς_Ελλάδας, Δυτικής_Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ανατολικής #Μακεδονίας & Θράκης
  • Μαγνησία, Χαλκιδική &  Άγιον Όρος
  • Κρήτη
  • Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Ιθάκη
  • Νησιά Π.Ε. Ρόδου & ΒΑ Αιγαίου

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Δείτε αναλυτικά τον χάρτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Καλά τα νέα – Πέφτει η επικινδυνότητα για φωτιά (Δευτέρα 19/8)!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.