ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Πέμπτη (15/8) για πυρκαγιές – Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν!

Συνεχίζονται οι συνεχείς προειδοποιήσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Πέμπτη (15/8) για πυρκαγιές – Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν!

Και σήμερα Πέμπτη 15 Αυγούστου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ζητάει τεράστια προσοχή, αφού ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός.

Μετά τη φωτιά στην Αττική, που κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο, χιλιάδες ζώα και φυσικά έκαψε χιλιάδες στρέμματα γης στην Αττική, πολλές περιοχές μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους.

Έτσι πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξει πουθενά ενεργό μέτωπο, με την Πυροσβεστική και όλες τις υπόλοιπες δυνάμεις, που έδωσαν αυτή την άνιση… μάχη να είναι εξουθενωμένες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Μεγάλη προσοχή και σήμερα Πέμπτη (15/8) για πυρκαγιές – Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.