ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Αρνήθηκε σουβλάκι σε ετοιμοθάνατο 14χρονο (vids)

Ακόμη μία ιστορία... τρέλας που κόστισε τουλάχιστον τρεις ζωές και χιλιάδες ευρώ σε οικογένειες, οι οποίες εξαπατήθηκαν από Γιατρός «μαϊμού»!

Γιατρός «μαϊμού»: Αρνήθηκε σουβλάκι σε ετοιμοθάνατο 14χρονο (vids)
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ακόμη μία ιστορία… τρέλας που κόστισε τουλάχιστον τρεις ζωές και χιλιάδες ευρώ σε οικογένειες, οι οποίες εξαπατήθηκαν από Γιατρός «μαϊμού»!

Η δράση που είχε ο Γιατρός «μαϊμού», ο Νίκος Κοντός άρχισε να ερευνάται πριν από 13 μήνες, μετά το θάνατο δύο παιδιών (14 και 16 ετών) και ενός 76χρονου.

Εσχάτως έγινε γνωστή η ιστορία του γιατρού «μαϊμού», όπου αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του σε ένα ετοιμοθάνατο παιδί να φάει ένα σουβλάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Γιατρός-μαϊμού προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών και ενός 76χρονου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», ο 14χρονος είχε διαγνωστεί με ανίατη ασθένεια στον εγκέφαλο.

Σε περίπτωση «λάθους» εξέτασης ενός ασθενούς, ο 47χρονος έκανε κι άλλη εξέταση, η οποία φαινόταν… καθαρή, για να πείσει για την επιτυχία της πρωτοποριακής μεθόδου του.

Ο «γιατρός» είχε καταφέρει να «πλευρίσει» τους γονείς του παιδιού που, απεγνωσμένα, αναζητούσαν έναν τρόπο για να σώσουν το παιδί τους. Τους μίλησε για μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Τους έπεισε να σταματήσει ο 14χρονος τη θεραπεία που του είχαν υποδείξει οι γιατροί. Η κατάσταση του αγοριού, όταν ακολούθησε όσα υποδείκνυε ο 47χρονος, άρχισε να επιδεινώνεται.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει, το παιδί είχε μια τελευταία επιθυμία: να φάει ένα σουβλάκι. Οι γονείς του τηλεφώνησαν στον «γιατρό». Τον ρώτησαν να μπορούσε το παιδί τους να φάει το σουβλάκι που ήθελε. Κι εκείνος τους απάντησε «όχι»…

Exit mobile version