Γιατρός «μαϊμού»: Με καρότα και γαϊδουράγκαθα «θεράπευε» τον καρκίνο (vids)
Οι συνταγές της φρίκηςΟ Γιατρός «μαϊμού» που τα θύματά του φαίνεται πως είναι εκατοντάδες και η δράση του απλώνεται αρκετά πίσω στον χρόνο, φαίνεται πως συνταγογραφούσε τις θαυματουργές συνταγές προς τους ασθενείς του, ακόμα και με… sms.
Νέες αποκαλύψεις αναφορικά για τις «θαυματουργές» συνταγές του ψευτογιατρού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV, πρόκειται για «θεραπείες» που έστελνε ο Γιατρός «μαϊμού» σε ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο.
Οι οδηγίες αφορούσαν το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής και σε αυτές ανέφερε πως, μπορεί να καταναλώσει χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ρίγανη, ψαρόσουπα, φάβα και πως μπορεί να τρώει όσα καρότα θέλει από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά. Μάλιστα, ανέφερε στους ασθενείς ότι με το γαϊδουράγκαθο μπορούν να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο, το οποίο πρέπει να καταναλώνει από τις 08:00 το πρωί και μετά.
Στο δεύτερο έγγραφο που παρουσιάζει το OPEN TV, το οποίο είναι και χειρόγραφο, ο ψευτογιατρός αναφέρει πως με την σπιρουλίνα, το μουρουνέλαιο και το κατσικίσιο γάλα επίσης θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Η παραπάνω συνταγή είχε δοθεί σε ασθενή ο οποίος έπασχε από καρκίνο, με τον ψευτογιατρό μάλιστα, να πείθει το θύμα του να εγκαταλείψει την θεραπεία την οποία πραγματοποιούσε και να εφαρμόσει πιστά τις παραπάνω οδηγίες.
Η δικογραφία περιέχει πολλά από τα mail που έστελνε στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός και τα οποία περιέχουν αντίστοιχες «θαυματουργές» συνταγές. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες στην Αστυνομία για την δράση του έχουν ξεπεράσει τις 150.
Συνταγές ακόμα και με… sms
Ο ψευτογιατρός που τα θύματά του φαίνεται πως είναι εκατοντάδες και η δράση του απλώνεται αρκετά πίσω στον χρόνο, φαίνεται πως συνταγογραφούσε τις θαυματουργές συνταγές προς τους ασθενείς του, ακόμα και με… sms, χωρίς την φυσική του παρουσία, η οποία είναι απαραίτητη για εξέταση.
Κατά την δράση του ο ψευτογιατρός που συστηνόταν ως Νίκος Κόντος, φαίνεται πως ήταν επιλεκτικός. Διάλεγε προσεκτικά ποιους ασθενείς θα δει από κοντά, ενώ πολλές φορές ήταν δυσεύρετος.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr