ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμναστήρια: Ανοίγουν από σήμερα – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι από σήμερα τα γυμναστήρια σε ολόκληρη τη χώρα, μετά από 6 μήνες. Ποιος θα είναι ο τρόπος λειτουργείας τους.
Γυμναστήρια: Ανοίγουν από σήμερα – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι από σήμερα τα γυμναστήρια σε ολόκληρη τη χώρα, μετά από 6 μήνες. Ποιος θα είναι ο τρόπος λειτουργείας τους.

Γυμναστήρια: Όπως είχε κάνει γνωστό και τις προηγούμενες ημέρες ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τα γυμναστήρια σε ολόκληρη τη χώρα θα λειτουργήσουν από σήμερα, Δευτέρα (31/5) με χρήση διπλής μάσκας αλλά και με τα απαραίτητα self test.

Έτσι από σήμερα μετά από την σύμφωνη γνώμη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, ανοίγουν και άλλες δραστηριότητες, όπως τα γυμναστήρια ενώ η τηλεργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μειώνεται στο 20%. Η επιτροπή, ωστόσο δεν έδωσε το «πράσινο φως» για την επιστροφή της μουσικής στα μαγαζιά της εστίασης.

Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των ειδικών την Παρασκευή. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με το ποιοι θα πρέπει να φορούν μάσκα και ποιοι θα μπορούν να γυμνάζονται χωρίς μάσκα.

Ο τρόπος λειτουργείας τους:

1) Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους

2) Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα

3) Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2

Λειτουργία χώρου άθλησης

Την ίδια ώρα στο χώρο υποδοχής του γυμναστηρίου θα πρέπει να τοποθετηθεί σταθερό προστατευτικό χώρισμα από plexiglass έτσι ώστε να υπάρχει προστασία και για το προσωπικό και για τους αθλούμενους. Παράλληλα θα πρέπει να αναρτηθούν οδηγίες τόσο στην είσοδο όσο και σε εμφανή σημεία των γυμναστηρίων που αφορούν σε:

-κανόνες αναπνευστικής υγιεινής (υποχρεωτική χρήση μάσκας)
-εφαρμογή της υγιεινής των χεριών
-τήρηση αποστάσεων (σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω)

Παράλληλα επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που έχει το γυμναστήριο (για παράδειγμα 1 άτομο ανά 10 τ.μ) ενώ για τις ομαδικές ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής που εκτελούνται σε ομάδες θα εφαρμοστεί η τήρηση αποστάσεων τουλάχιστον δύο (2) μέτρων μεταξύ των αθλουμένων.

Η είσοδος των αθλούμενων θα γίνειται με προ-συνεννόηση για την ημέρα και ώρα της προσέλευσής τους στο γυμναστήριο είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω γραπτού μηνύματος καθώς και με την καταγραφή των στοιχείων τους, έτσι ώστε σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση.

Την ίδια ώρα όλα τα μέλη του γυμναστηρίο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εβδομαδίαιο προληπτικό έλεγχο με rapid test και self test. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να επιδεικνύονται στο προσωπικό της υποδοχής και ισχύουν μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα. Ακόμη οι αθλούμενοι θα πρέπει να υπογράφουν στον «Κατάλογο Εισερχόμενων – Εξερχόμενων στην αθλητική εγκατάσταση«, όπου θα δηλώνουν τόσο ότι δεν έχουν συμπτώματα όσο και την ημερομηνία διενέργειας του τεστ. Επιπλέον υπάρχει πρόβλεψη για επάρκεια υγειονομικού υλικού που αφορά:

-αλκοολούχο αντισηπτικό πυκνότητας τουλάχιστον 70%
-χειρουργικές μάσκες
-γάντια μιας χρήσης
-τοποθέτηση κλειστών ποδοκίνητων κάδων σε εμφανή σημεία

Επιπροσθέτως θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων ανάμεσα στα όργανα αερόβιας άσκησης (π.χ. διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά) ή κατασκευή ακρυλικών υαλοπινάκων, που θα βρίσκεται έμπροσθεν των οργάνων και καθ’ όλο το μήκος αυτών ιδανικά και με επάνω καλυπτικό τμήμα (οροφή), το οποίο θα καθαρίζεται με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν την χρήση του από τον επόμενο αθλούμενο. Μετά από κάθε χρήση θα πρέπει να γίνεται καθαρισμός και απολύμανση των οργάνων.

Παράλληλα θα πρέπει να είναι συνεχής και επαρκής ο αερισμός των εγκαταστάσεων με φυσικό αερισμό και όσον αφορά στη χρήση κλιματιστικών μονάδων, εφαρμογή των εγκυκλίων του Υπουργείου Υγείας «Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων» και «Επικαιροποίηση της Δ1 (δ)/ΓΠ οικ. 26335/23-4-2020 Εγκυκλίου

– Διευκρινίσεις για τη χρήση κλιματισμού κατά τη θερινή περίοδο». Τέλος στους χώρους αναμονής αφαιρούνται περιττά αντικείμενα (π.χ. περιοδικά) και τηρούνται οι κανόνες της φυσικής απόστασης.

Λειτουργία αποδυτηρίων

-Τα αποδυτήρια να χρησιμοποιούνται μόνο για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των εισερχόμενων στο γυμναστήριο μελών, όπου υπάρχουν ατομικά ερμάρια, στα οποία θα γίνεται απολύμανση πριν από κάθε χρήση.

-Απαγορεύεται η χρήση των λουτρών και η χρήση σάουνας, όπου υπάρχει.
-Να υπάρχει αλκοολούχο αντισηπτικό (με αντλία) σε εμφανή σημεία στο χώρο των αποδυτηρίων.
-Ανάμεσα στα καθίσματα να παρεμβάλλεται ένα κενό κάθισμα.
-Ο χώρος να αερίζεται κατά προτίμηση από ανοικτά παράθυρα.
-Όσον αφορά τη χρήση του κλιματισμού εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας. Εάν υπάρχει σύστημα εξαερισμού, ρύθμιση για ροή αέρα από μέσα προς τα έξω χωρίς ανακύκλωση.

Το προσωπικό καθαριότητας κατά τη διάρκεια της εργασίας του πρέπει να φορά στολή/ρόμπα εργασίας, διπλή μάσκα ή εναλλακτικά μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2/N95) και γάντια μίας χρήσεως, τα οποία θα πρέπει να αλλάζει τακτικά. Μετά την αφαίρεση των γαντιών θα πρέπει να ακολουθεί υγιεινή των χεριών [πλύσιμο με νερό και σαπούνι ή εφαρμογή αλκοολούχου αντισηπτικού για είκοσι (20) δευτερόλεπτα] και, αφού τα χέρια στεγνώσουν καλά, να χρησιμοποιείται νέο ζευγάρι γαντιών. Πρόσθετος εξοπλισμός ατομικής προστασίας, όπως προστατευτικά γυαλιά και αδιάβροχη ποδιά, μπορεί να χρειάζεται κατά την παρασκευή διαλυμάτων, ανάλογα με το καθαριστικό/απολυμαντικό που χρησιμοποιείται και τη διαδικασία καθαρισμού, για την προστασία του προσωπικού καθαριότητας, ιδιαίτερα εάν υπάρχει κίνδυνος πιτσιλίσματος. Μετά την αφαίρεσή τους τα μέσα ατομικής προστασίας πρέπει να απορρίπτονται σε κάδους απορριμμάτων με καπάκι και να ακολουθεί υγιεινή των χεριών [πλύσιμο με νερό και σαπούνι ή εφαρμογή αλκοολούχου αντισηπτικού για είκοσι (20) δευτερόλεπτα]. Μετά τη χρήση των εγκαταστάσεων συστήνεται καθαρισμός/απολύμανση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη υγειονομικούς χώρους

Χρήση τουαλέτας

-κλείσιμο της λεκάνης και στη συνέχεια ο συνήθης καταιωνισμός νερού
σύστημα αυτόματης απελευθέρωσης χλωρίου ταυτόχρονα με τον καταιωνισμό νερού
-νιπτήρας με υγρό σαπούνι με αντλία
-χειροπετσέτες
-ποδοκίνητος κλειστός κάδος απορριμμάτων
-τήρηση μέτρων φυσικής απόστασης (στην είσοδο της τουαλέτας)

Οδηγίες που αφορούν το προσωπικό

Υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας ή εναλλακτικά μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2/N95) σε όλη τη διάρκεια της εργασίας τους.

-Συχνή εφαρμογή της υγιεινής των χεριών.
-Αποχή από την εργασία σε περίπτωση ασθένειας.
-Άμεση απομάκρυνση από τον χώρο στην περίπτωση που μέλος του προσωπικού παρουσιάσει συμπτώματα (πυρετό, βήχα, δύσπνοια) συμβατά με COVID-19 λοίμωξη κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Στην περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 λοίμωξης σε εργαζόμενο η επάνοδος στην εργασία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
-Εάν μέλη του προσωπικού ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να υφίσταται πρόβλεψη για ανάθεση καθηκόντων με χαμηλό κίνδυνο έκθεσης

Οδηγίες που αφορούν τους αθλούμενους

Σύσταση για μετακίνηση κατά προτίμηση με τα πόδια ή προσωπικό μεταφορικό μέσο.

Οι αθλούμενοι φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2.

Όσοι αθλούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μην φορούν μάσκα, εφόσον υπάρχει απόσταση τουλάχιστον τριών (3) μέτρων από άλλους αθλούμενους.

Αθλούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα συστήνεται να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.
Χρήση υγιεινής των χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.

Εφαρμογή κανόνων κοινωνικής απόστασης και αποφυγή κοινωνικών επαφών, εναγκαλισμών και χειραψιών, στους χώρους του γυμναστηρίων.

Χρήση προσωπικών ειδών υγιεινής (π.χ. πετσέτα) και σύσταση να έχουν ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα αποκλειστικά για χρήση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούν εκτός του χώρου του γυμναστηρίου.

Χρήση ατομικών οργάνων γυμναστικής εάν είναι εφικτό από το μέγεθος τους (π.χ. μπάλες, λάστιχα, στρώματα).

Πλύσιμο των ρούχων και πετσετών, που χρησιμοποιήθηκαν στο γυμναστήριο, στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε υψηλή θερμοκρασία (60° C).

Ποιες άλλες δραστηριότητες ανοίγουν από σήμερα

Εκτός από τα γυμναστήριο από σήμερα επιτρέπεται και πάλι η χρήση γηπέδων 5χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ακόμα, αποφασίστηκε να αρχίσουν και πάλι οι αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων, εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων δηλαδή, με προϋποθέσεις:

Μέχρι 300 άτομα με μπλοκ ανά 50 άτομα.
Με rapid test ή PCR.
Ηλεκτρονικές εγγραφές.
Χωρίς απονομές, χωρίς θεατές, με χρήση μάσκας πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό από την 1/6/2021.

Όλα όσα αλλάζουν στα self test

Την ίδια ώρα, διευρύνεται ο κύκλος δικαιούχων των δωρεάν self tests, περιλαμβάνοντας πλέον και όλους τους πολίτες από 18 έως 30 ετών.

Με αυτή την προσθήκη στις ομάδες του πληθυσμού, που ήδη λαμβάνουν δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ δηλαδή τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, οι δικαιούχοι ξεπερνούν, πλέον, τους 6,5 εκατομμύρια πολίτες.

Από τις 31 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, θα μπορούν να παραλαμβάνουν, με επίδειξη του ΑΜΚΑ τους, 2 self tests από τα φαρμακεία:

-οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
-οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό προσωπικό δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων
-καθώς και όσοι συμπολίτες μας είναι από 18 έως 30 ετών (χωρίς υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στην πλατφόρμα εφόσον δεν εργάζονται ή δεν είναι φοιτητές/σπουδαστές).

Συνολικά, από τις 12 Απριλίου έως σήμερα έχουν διατεθεί από τα φαρμακεία 18.513.671 self tests σε 4.050.888 πολίτες και έχουν γίνει 12.515.855 ψηφιακές δηλώσεις στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, δηλαδή ένα ποσοστό 68% επί του συνόλου.

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Γυμναστήρια: Ανοίγουν από σήμερα – Πώς θα λειτουργήσουν».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Καφέ Σχεδία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΕ ΜΜΕ

ExtraTime
Κοινωνία: Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Χθες τα #Τέμπη λέγονταν #Μάτι (#Μάνδρα, #Βαρυμπόμπη, #Πάρνηθα, #Βόρεια_Εύβοια, #Έβρος, #Ρόδος, #...)

Κοινωνία
Κοινωνία: Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Και όμως η αλλαγή ώρας είναι και πάλι πολύ κοντά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Μαρτίου;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Ονήσιμου του Απόστολου.

Ατζέντα
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η e-sportime (15/2) που ως άγγελος βοηθάει από ψηλά τους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη τους κατά του παιδικού καρκίνου.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία