ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος – «Την χτύπησε με σίδερο»

Ο πατέρας της άτυχης 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της αποκάλυψε λεπτομέρειες του εφιάλτη που ζούσε η κοπέλα.

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος - «Την χτύπησε με σίδερο»
Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος - «Την χτύπησε με σίδερο»
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Η νέα γυναικοκτονία (η 16η) που σημειώθηκε χτες Παρασκευή 10/12, στην Αλεξανδρούπολη έχει σοκάρει τη κοινή γνώμη.

Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί υπέκυψε στα τραύματά της μετά από 4 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τα οποία της τα προκάλεσε ο σύζυγός της! Ο 30χρονος κατηγορούμενος, Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και στη συνέχεια τη μετέφερε στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι «έπεσε από τις σκάλες».

Για τον χαμό της κόρης τους αλλά και όσα είχαν προηγηθεί μίλησαν οι γονείς του θύματος στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την μητέρα της κοπέλας, η 29χρονη ερχόταν και στο παρελθόν με μελανιές στο λαιμό και το πρόσωπο αλλά συνέχεια την έλεγε ότι κάπου χτύπησε μόνη της.

Η άτυχη Τζεβριέ, μητέρα 3 παιδιών, υπέστη ρήξη σπλήνας και ύπατος από τον άγριο ξυλοδαρμό. Στις 5/12 μεταφέρθηκε (καθυστέρηση μερικών ωρών) στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και η ίδια ανέφερε ότι τα τραύματά της προκλήθηκαν από πτώση.

Ωστόσο σύμφωνα με τον πατέρα, ο κατηγορούμενος όπως έμαθε από άλλη κοπέλα, ξυλοκόπησε την κόρη του με τη χρήση ενός σίδερου!

Ο πατέρας της δήλωσε πως δεν ήθελε ποτέ τον συγκεκριμένο άντρα για γαμπρό του γιατί ήταν χρήστης ουσιών. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι είχε «κλεφτεί».

«Είχα να δω την κόρη μου 4 χρόνια. Δεν την άφηνε να μας δει.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε επανειλημμένα ότι αν την πήγαινε νωρίτερα στο νοσοκομείο ίσως είχε σωθεί.

«Έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί.»

Τέλος, αναφορικά με τα 3 ανήλικα παιδιά ηλικίας 10, 8 και 3,5 χρόνων, αυτά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί και βρίσκονται σε νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά.

Exit mobile version