ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: «Τις τελευταίες μέρες φοβόνταν πολύ – Δεν έχω καλό προαίσθημα» – Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας!

Γυναικοκτονία - Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης Δώρας, που αποκάλυψαν ότι η κόρη τους φοβόταν πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες.

Γυναικοκτονία - Ρόδος: «Τις τελευταίες μέρες φοβόνταν πολύ - Δεν έχω καλό προαίσθημα» - Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Δηλώσεις έκανα οι γονείς της αδικοχαμένης Δώρας, της κοπέλας που δέχτηκε τα πυρά του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο και έχασε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της 30χρονης μίλησε στο Mega για την ίδια αλλά και τη σχέση της με τον δράστη, ο οποίος αφού τη σκότωσε, αυτοκτόνησε.

«Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες”. Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”.

Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Κάτι έγινε εκεί στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» είπε η μητέρα της.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Μετά τις διακοπές της, η άτυχη κοπέλα είχε πάρει τις αποφάσεις της και αποκάλυψε στη ίδια της μητέρα της ότι θέλει να χωρίσει.

«Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει “μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω”. Και μετά του λέει “τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω”».

«Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» φέρεται να έλεγε ο δράστης στη νεαρή, σύμφωνα με τη μητέρα της.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε.

Η αδελφή της, τέλος, όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό είχε προειδοποιήσει την 30χρονη: «Πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» της είχε πει μόλις μία ημέρα πριν από τη δολοφονία.

Exit mobile version